Söndag 31:e januari

God kväll :)
Min pappa väckte mig 08.30. Jag och matilda skulle kolla på vårt andra lags match. Var jätte trött så det tog lite tid att komma upp ur sängen. Gick ner och åt lite frukost var inte alls hungrig så det blev bara lite flingor med mjölk. Efter frukosten plattade jag mitt hår. När mitt hår var platt klädde jag på mig och borstade mina tänder. Matilda kom och hämtade mig 09.45. Vi samlades vid samlings platsen. Jag och matilda åkte med louise. Sen var det bara att vänta tills man var framme i röke. Dom vann med 8-1. Jätte bra spelat tjejer. Matilda hängde med mig hem så vi var jätte trötta så vi kollade på tv nästan hela tiden. Matilda skulle hem vid 18.40 så min pappa körde hem henne då. Är jätte trött så ska bara fixa några grejor på datan sen ska jag slappa framför tv:en.
Ha det bäst puss ♥

Lördag 30:e januari

Hej alla bloggare :)
Vaknade 09.00. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten klädde jag på mig, fixade frillan och sminkade mig lite. Sen ringde jag matilda för att vår andra lag skulle spela match trodde vi. Så vi åkte ner till samlings platsen men där var ju så klart inga. Så vi åkte till fbc hallen istället matilda syrra skulle spela sm. Det ble 1-1. Efter matchen åkte vi hem till matilda. Vi åt lite middag sen kollade vi på en film. Min pappa kom och hämtade mig 15.30. Och nu sitter jag här ska snart byta om för vi ska ha gäster snart.
Ha det bäst puss ♥

Fredag 29:e januari

Hejsan allihopa :)
Vaknade 06.30. Gick upp och klädde på mig. Vi skulle klä oss varmt idag för vi skulle vara ute i snön istället för att ha gympa. Sen blev jag lite hungrig så gick ner och gjorde lite frukost. När klockan var 07.45 körde min pappa mig till skolan. Vi slutade 13.30. Sen skulle jag och melissa gå hem och det tog typ en evighet. Vi var ganska hungriga så vi åt lite fika. Sen skulle melissa hem för att hon skulle packa. Hon ska flytta. Och nu sitter jag här och har det tråk. Men ska på öppen fredag klockan 19.00. Efter jag har ätit kvällsmat ska jag till matilda så ska jag, hon och clara fixa till oss lite. Men måste duscha nu man vill ju vara lite fräsch.
Ha det bäst puss ♥
Om ni vill något så finns jag på mobilen :)

Torsdag

Hej allihopa :)
Vaknade 09.00. Som ni kanske fattar så är jag inte i skolan. Hade jätte ont i huvudet igår så min mamma ville att jag skulle vara hemma idag. Har blivit ganska förskyld. Har nästan precis ätit frukost. Nu ska jag göra lite läxa.
Ha det bäst puss ♥

Onsdag 27:e januari

Hej på er :)
Vaknade 06.30. Gick upp och klädde på mig. Var lite hungrig så gick ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten sminkade jag mig lite, fixade frillan och borstade tänderna. Vi skulle kolla på teater idag med skolan. Snövit och dom sju miffona. Det var ganska bra. Men jag mådde inte så bra hade sjukt ont i huvudet. Farför mår jag alltid dåligt om onsdagar? Först följde jag med clara hem och matilda var också med men sen fick min mamma komma och hämta mig för jag hade fortfarande jätte ont i huvudet. Har vilat och ätit lite så det gör inte så ont nu. Ska snart äta kvällsmat.
Ha det bäst puss ♥

Måndag 25:e januari

God kväll :)
Vaknade 06.30. Gick upp och klädde på mig. Nu fick man fixa frillan här uppe för vi har inget där nere i hallen för vi ska få ommålat. Så jag fick fixa till mig på mitt rum men det gick lika bra. När jag var på klädd gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten borstade jag mina tänder sen kom melissa till mig. Tog på mig mina utekläder sen cyklade vi till skolan. När klockan var 12.30 skulle vi cykla till ishallen. Jag suger verkligen på att åka. Men sen gick det lite lättare när man hade åkt ett tag. Vi slutade 14.00. Jag skulle lämna läxa till max h så då hängde melissa med. Sen kom jag på att jag hade glömt mina spanska böcker som vanligt. Så då fick vi cykla till skolan och hämta dom. När vi kom hem var fikan färdig. Det var jätte gott. Jag och melissa satt lite vid datan sen var vi tvungna att göra läxan. När vi var klara med läxan stack melissa hem för hon skulle äta och det skulle jag också. Och nu ska jag kolla på familjen annorlunda.
Ha det bäst puss ♥

Söndag 24:e januari

Hej allihopa :)
Pappa väckte mig vi 07.30. Gick upp och klädde på mig mina match kläder. När jag var på klädd gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten satte jag i mina lincer, fixad frillan och borstade tänderna. När klockan var 08.50 gick jag ut och väntade på att matilda skulle komma och hämta mig. Det var skit kallt ute så man fick ha lite gympa ute för att inte frysa. Efter ett tag kom matilda. Vi åkte direkt till emmajunga. Det tar typ 1 timme och åka dit. Det ligger på gränsen till småland. Vi kom allafall fram. Alla träffades i omklädningsrummet. När vi hade pratat klart började matchen. Vi vann med 13-1. Jätte bra spelat tjejer. Vissa visste nästan inte hur dom skulle hålla klubban (i andra laget). Jag matilda, bianca, ellen och ebba det var bara vi som duschade där. När vi var klara åkte vi hem. När jag kom hem åt jag middag var jätte hungrig. Ska slappa nu för är jätte trött. 
Ha det bäst puss ♥  

Lördag 23:e januari

Hejhej :)
Vaknade hos matilda idag. Vi ställde klockan på 08.00. Gud var jag var trött. Men man fick gå upp och klä på sig men det tog lite tid för vi visste inte vad vi skulle ha på oss. Men till slut bestämmde vi oss. Sen gick vi ner och åt lite frukost. Efter frukosten borstade vi tänderna och sminkade oss lite. När alla var klara åkte vi till väla. Matilda köpte en ny tv den var jätte fin och sen köpte hon två tunikor också jätte fina. När klockan var 13.30 åkte vi hem. När vi kom hem åt vi middag. Efter maten möblerade vi om på matildas rum. Det blev fint. Sen kom moa en kompis till matilda. Min pappa kom och hämtade mig 16.30. Nu ska jag göra kräm vi har det i läxa i hemkunskapen. Det kommer nån bild sen hur det blev.
Ha det bäst puss ♥


Fredag 22:e januari

God kväll alla :)
Vaknade 06.30 men läste till 07.00 den boken jag läser är sjukt bra även om den är hemsk. Sen sa mamma att jag skulle klä på mig så då fick man göra det. Var lite hungrig så gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten sminkade jag mig lite och borstade tänderna. Sen kom melissa så jag hade sälle med henne till skolan. Vi slutade typ vid 13.30. Skulle va med matilda men hon skulle till sin mormor och morfar. Så jag cyklade hem och gjorde lite fika. Min pappa var hemma sen kom min mamma och min bror också hem. Vi håller på att röja hemma så det ser helt konstigt ut för att vi ska få ommålat i hallen. Efter fikan kollade jag på tv och väntade på att matilda skulle ringa. Hon ringde efter en timme. Sen kom hon till mig och sen cyklade vi till henne. Åt nästan precis och det var jätte gott. Kollade precis klart på en film. Har sett den innan men den är ändån bra. Ska snart kolla på lets dance.
Ha det bäst puss ♥

Torsdag 21:e januari

God kväll :)
Vaknade 06.30 och läste lite till 07.00. För att jag inte skulle stressa så klädde jag på mig. Var lite hungrig så gick ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten sminkade jag mig lite och borsade tänderna. Sen var det bara att cykla till skolan. Vi var lite fler idag. Vi slutade 14.20. När jag kom hem gjorde jag lite fika. Efter fikan satte jag i mina linser. Min pappa körde oss ner (mig och matilda) till fbc hallen. Matildas pappa kom och hämtade oss. Så nu har jag gjort den tråkiga historia läxan och har duschat. Ska kolla på andra avenyn nu på datan.
Ha det bäst puss ♥

Onsdag 20:e januari

God kväll alla :)
Vaknade 06.30 men somnade om till 07.00. Sen fick man gå upp och klä på sig lite. När jag hade bestämt mig vad jag skulle ha på mig gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter fruksoten plattade jag håret när det var platt borstade jag tänderna. Jag cyklade ganska sent typ 08.55. Så det blev att man fick cykla ganska snabbt. Idag hade vi fler sjuka vi var bara 12 stycken så det blev en liten klass. Vi slutade 13.30 vi hade hemkunskap så vi slutade lite tidigare. Vi gjorde hallon kräm. Det var jätte gott. Hade sälle med bella hem till skolan igen. Sen följde matilda och clara med mig hem. När vi kom hem var våfflorna klara. Efter fikan gjorde vi läxan. Melissa var sjuk så jag skulle lämna läxa till henne så vi gick till henne. Men det var ganska halt ute så jag trillade två gånger. Men jag är ju så klumpig. När vi kom hem igen skulle clara hem för hon skulle spela piano. Matilda åt kvällsmat med oss. Sen körde min mamma hem henne och jag följde så klart med i bilen. Nu är jag klar med läxan och har precis städat mitt rum. Ska kolla på room service nu.
Ha det bäst puss ♥

Tisdag 19:e januari

Hej alla bloggare :)
Vaknade 06.30 men somnade om till 07.00 var sjukt trött idag. Sen var man tvungen att gå upp. Klädde på mig lite sen blev jag lite hungrig så gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten plattade jag håret när det hade blivit platt borstade jag tänderna. Sen cyklade jag till skolan hade inte sälle med gabriella och nelly idag för de skulle gå till skolan. När jag kom till skolan var det typ 8 stycken som hade kommit. När det ringde in kom det lite fler. Men vi hade iallafall minst 7 eller 8 sjuka. Vi slutade 14.20. När jag kom hem gjorde jag lite fika. Efter fikan klädde jag på mig innebandykläderna. Sen fixade jag frillan. När jag var klar gick jag ut och väntade på att matilda skulle hämta mig. Och nu sitter jag här ny duschad och mätt efter kvällsmaten. Har gjort läxan nu det var inte så mycket till i morgon bara engelska. Och nu ska jag läsa eller kolla på tv.
Ha det bäst puss ♥

Måndag 18:e januari

God kväll :)
Detta inlägget blir ganska kort.
Har varit i stan med pappa. Jag behövde inomhusskor och ett till knäskydd. Och det hittade vi. När vi kom hem var maten klar. Det var jätte gott. Och nu sitter jag här. Ska snart kolla på familjen annorlunda.
Ha det bäst puss ♥


Måndag 18:e januari

Hej alla bloggare :)
Vaknade 06.30. Gick upp och klädde på mig lite. När jag var på klädd gick jag ner och åt frukost. Efter frukosten fixade jag frillan, sminkade mig lite och borstade tänderna. Cyklade till gabriella istället för nelly skulle inte till skolan. Vi tog sprutan idag i skolan har lite ont i armen nu. Vi slutade 14.30. Min mamma hämtade mig i skolan för jag skulle klippa mig. Nu har jag fikat lite och ska till stan nu med pappa.
Ha det bäst puss ♥

Söndag 17:e januari

Hej alla bloggare :)
Min pappa väckte mig 07.30. Gick ner och åt lite frukost. Var inte alls hungrig men om man ska spela match måste man ha något i magen. Efter frukosten satte jag in mina linser, klädde på mig mina match kläder och borstade mina tänder sen kom matilda och hämtade mig. Vi hade samling klockan 09.15. När alla hade kommit och alla hade hittat plats att åka far det iväg till klippan. Vi förlorade med 4-3 men vi spelade jätte bra. Följde med matilda hem och clara var också med. Hon kollade liksom på vår match. Vi var ganska trötta så vi kollade på en film som hette mr and mrs smith. Den var riktigt bra. Sen var vi hungriga så vi gick ner och åt pizza. När vi var jätte mätta gick vi upp på matildas rum och satte oss vid datan. Min pappa kom och hämtade mig vid 17.30 tiden. När jag kom hem var kvällsmaten klar och jag var ganska hungrig så det var gott med mat. Och nu ska jag läsa i anne franks dagbok.
Ha det bäst puss ♥

Fredag 15:e januari

God kväll allihopa :)
Vaknade 06.30. Gick upp ur sängen och klädde på mig lite. Min mamma var ledig idag så hon sa att jag skulle äta frukost. Så då fick man gå ner och äta lite. Efter frukosten plattade jag mitt hår, sminka mig lite och borstade tänderna. Idag fick jag cykla till gabriella istället för nelly skulle göra nåt. Vi slutade 13.35. Följde med matilda hem. Vi kollade på en film den var jätte bra. Sen var det fika med glass och sånt det är ju alltid gott. Min pappa hämtade oss 17.15. Nu är mina släktingar här och några kompisar till simon och så klart ville jag också ha en kompis så matilda ska sova över här. Kommer kanske ett inlägg lite senare. 
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥ 

Torsdag 14:e januari

God kväll :)
Vaknade 06.30 mådde mycket bättre idag. Gick upp och klädde på mig lite. Var lite hungrig så gick ner och åt lite frukost. Hade ett litet tag på mig innan jag skulle cykla till nelly så jag hann platta mitt hår. Fixade frillan sminkade mig lite och borstade tänderna. Sen var det att cykla till nelly. Gabriella var redan där som vanligt. När nelly var klar cyklade vi till skolan. Vi slutade 14.20 idag. Vår näst längsta dag. När jag kom hem gjorde jag lite fika åt inte så mycket hade ju träning sen. Efter fikan var jag tvungen att sätta på mina linser. Man måste ju se på plan. Sen bytade jag om till innebandy kläder. Det var min mamma som körde idag. Vi ville vara lite tidiga idag men vi blev kanske lite tidiga iallafall. Var ganska lung träning idag. Kvällsmaten var jätte god och har nästan precis duschat. Ska packa ner min läxa nu.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥


Onsdag 13:e januari

Hej allihopa :)
Vaknade 06.30. Var inte så trött idag. Gick upp och klädde på mig lite. Var lite hungrig så gick ner och gjorde lite frukost. Fixade frillan lite, sminkade mig och borstade tänderna. Sen cyklade jag till nelly. Det var ganska halt ute så man fick ta det försiktigt. Gabriella var redan hos nelly. När nelly var klar så var det bara att cykla till skolan. Vi hade hemkunskap så då fick man cykla till nyhem. Vi skulle göra fruktsallad. Men så började jag må illa och det gick inte bort. Hade jätte ont i magen också mådde inte alls bra så min mamma fick hämta mig. Har vilat nu i en timme lite mer. Mår bättre nu. Så jag fick aldrig smaka av fruktsalladen. Och nu sitter jag här. Ska göra läxan nu.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥



Bjuder ;)


Tisdag 12:e januari

Hejsan svejsan alla :)
Vaknade 06.30 om ni undrar så går jag alltid upp då. Var sjukt trött idag så somnade om till 07.00. Gick upp och klädde på mig lite. Gick ner och gjorde lite frukost. Åt inte så mycket blev lite flingor och mjölk. Efter frukosten fixade jag frillan, sminkade mig lite och borstade tänderna. Var ganska sen så gabriella och nelly kom till mig istället. Vi slutade typ vid 14.20 idag. Hade sälle med gabriella hem. Men när jag kom hem var det ett problem jag hade glömt mina nycklar där inne. Så jag var utelåst i en halv timme. Men min pappa kom och öppnade till mig. Och så hade jag träning idag så det blev att slänga i sig fikan och byta om. Men vi kom inte för sen till träningen iallafall. Det var sjukt hård träning idag vi fick springa 15 varv som uppvärmning, men det är bra för mig att få upp konditionen lite. Ska duscha nu och sen ska jag göra läxan.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥

Måndag 11:e januari

God kväll :)
Vaknade av klockan 06.30. Nu var det upp och hoppa igen för skolan började ju idag. Klädde på mig lite sen gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten hade jag mycket tid på mig så jag plattade mitt hår och så klart skulle min bror låna den och fråga mig inte varför. När mitt hår var äntligen platt borstade jag mina tänder. Man vill ju inte ha dålig andedräkt. Klockan var inte så mycket men ändån cyklade jag till nelly. Nelly var inte riktigt färdig när jag kom hon skulle typ bara packa sina gympa kläder. Sen kom gabriella, fast vi cyklade inte fören klockan var 07.50. Men vi kom inte för sent så det var ju bra. Det var roligt att se alla kompisarna igen. Vi slutade 14.30. Hade sälle med nelly och gabriella och några fler. Gjorde lite fika när jag kom hem. Kollade lite på tv sen kom min mamma hem och sa att jag skulle ta på mina linser för jag skulle till optiker klockan 16.30. Så då fick man göra det. Det gick bra hos optiker. Efter gick jag och min mamma in på Åhlens. Jag behövde en ny kalender i skolan och att ha hemma och en mapp. Och nu sitter jag här mätt efter kvällsmaten. Just det.. jag och matilda ska inte äta godis på ett helt år så får se hur det går.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥


Söndag 10:e januari

Hejsan gott folk :)
Jag och matilda vaknade först vid 08.27 sen somnade vi om till 09.00. Vi gick upp och åt lite frukost, jag var inte alls hungring men om man ska spela match måste man ju äta. Efter frukosten var jag tvungen att ta på mina linser. Sen var det bara att ta på sina match kläder. Min pappa körde oss ner till FBC hallen. Matchen började 12.00. Det var någon i det andra laget var helt cp. Hon tacklas skit mycket. Men det var bara att tackla tillbaka. Vi vann matchen med 2-0. Vi är bara bäst!. Vi lämnade matilda hemma hos henne. Har ätit och duschat. Och nu sitter jag hemma hos gabriella.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥

Lördag 9:e januari

God kväll :)
Mina föräldrar, jag och matilda åkte till ikea. Jag behövde en spegel och ett tv-bord. Och det hittade vi. Vid 12.00 skulle vi äta, vi åt såklart köttbullar och potatis. Vi blev jätte mätta. Efter middagen gick vi och kollade på kök. Vi åkte typ hem vid 13.30. Min pappa lämnade oss hos matilda. Jag hjälpte liksom henne att packa. När vi var klara ringde jag min pappa för han skulle hämta oss. Men han kom inte förrän en timme efter. Men,men vi kom iallafall hem (till mig). Om ni undrar så ska matilda sova över här. Sen ringde vi addi och victor. Och vi kollade på film. När klockan var 18.00 skulla jag och matilda äta. Och nu är melissa här. Hon och matilda sjunger sing-star. Nu ska jag sjunga med dom.
Ha det bäst puss ♥ 
älskar dig victor ♥

Lördag 9:e januari

God morgon :)
Min pappa väckte mig vid 10.00 tiden. Låg och kollade lite på tv i sängen. Sen var jag lite hungrig så då gick jag ner och åt lite frukost. Och nu sitter jag här mätt efter frukosten. Mina föräldrar, jag och matilda ska till ikea. Så nu kan jag inte skriva mer för ska hämta matilda nu.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥

Fredag 8:e januari

God kväll allihopa :)
Min mamma väckte mig vid 10.00 tiden. Och ändån har jag sakt till henne att jag ska ringa henne när jag har vaknat men ändån ringer hon och väcker mig. Låg kvar i sängen ett tag och kollade på tv, (i sängen). När klockan var 11.00 var jag tvungen att ha lite frukost i mig. Jag åt frukost ganska länge i en halvtimme. Fortsatte kolla på tv till 11.30. Sen ringde matilda mig och frågade mig om det gick och va, och det gjorde det. Matilda och hennes föräldrar hade varit ute och gått så dom hämtade mig men det var ett problem, jag var inte klar och dom hämtade mig om 7 min. Jag har aldrig bytat om så snabbt i hela mitt liv. Vi gjorde inte så mycket hos matilda spelade spel, kollade på film och ringde min kille och snackade lite med han. När klockan var 18.00 kom min pappa och hämtade mig. Och nu sitter jag här ny duschad och jätte mätt efter kvällsmaten. Ska kolla Let's Dance nu.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥

Torsdag 7:e januari

God kväll allihopa :)
Efter jag hade ätit middag körde mamma mig till matilda. Vi gjorde inte så mycket kollade på The Hills på datorn. Vi är ganska trötta efter gothia. Matilda skulle äta middag ungefär klockan 14.30 och då fick jag lite fika. När vi var mätta satte vi oss vid datorn igen och skulle spela bubble trouble. Det är ganska kul för vi klarar nästan aldrig vissa banor. När klockan var 18.00 kom min pappa och hämtade mig. Herregud vad kallt det var ute. När jag kom hem var kvällsmaten klar så det var bara att sätta igång att äta. Efter jag var mätt efter kvällsmaten gick jag upp på mitt rum och kollade tv. Har lite ont i halsen så min mamma frågade om jag ville ha te men jag ville ha varm choklad. Så det fixade mamma till mig. Bara för att göra det lite godare tog jag lite grädde i. Och nu är jag jätte trött och ska lägga mig i sängen och kolla på tv.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥

Torsdag 7:e januari

Godmorgon :)
Vaknade ungefär 09.30 idag. Kollade på tv i sängen ett tag, sen var jag tvungen att ha lite frukost i magen. När jag var mätt efter frukosten gick jag upp och klädde på mig lite. Ska fixa till mig lite. Och efter jag har ätit middag ska min mamma köra mig till matilda.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥
PS: Kom hem från gothia igår. Vi kom till kvartsfinal i A-slutspel :)

Lördag 2:a januari

Helsingborg dagen :)
Jag, min familj och matilda skulle ju till helsingborg så här kommer ett inlägg vad vi hittade på där.
Jag sa till min mamma att jag behövde en mascara så då gick vi in på Åhlens för att köpa en mascara till mig. Jag fick också en scarf.Jag och matilda kollade i lite affärer. Men det var en pinsam grej som hände på Åhlens jag skulle kolla på skor så trillar alla skorna och en tjej bredvid står bara och kollar på mig men jag var ju tvungen att sätta upp alla skorna igen det var så pinsamt. När jag och matilda hade fått nog av Åhlens så gick vi in på Lindex. Matilda hittade en jätte fin tunika och hon köpte den. Där var sjukt varmt där inne så vi bestämde oss att gå ut. Vi skulle träffa våra föräldrar så vi väntade utanför Telenor. Vi gick till Ebbas fik. Där är sjukt goda saker. Nästan alla tog hamburgare och pommesfrites förutom min mamma. Herregud vad stora hamburgarna var. Jag blir mätt bara jag tänker på det. När vi var jätte mätta gick vi lite så ville jag och matilda gå upp i någon byggnad vet ej vad den hette men jag tog lite bilder som kommer sen. Men gud vad många trappor där var. När vi äntligen kom upp var det jätte fin utsikt. Sen ringde min pappa att vi skulle köra hem. Då fick man gå ner från alla trapporna igen. När vi var på väg till bilden så sålde dom brända mandlar och det köpte vi. Mycket gott är det. När vi kom hem och hade lämnat matilda så skulle jag packa till gothia. Vi packade i en väska men den var alldeles för liten så vi fick åka till min farmor och farfar för att hämta en större. Så nu har jag packat allt nästan. Och nu sitter jag
här. 
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥ 
PS: jag kan inte blogga på gothia tyvärr :( 
 
                                             Här kommer nån bild:                  



Då var det bara att börja gå


När man var högst uppe var det så här långt ner
men i verkligheten ser det högre ut

 


Lördag 2:a januari

Godmorgon alla bloggare :)
Min pappa väckte mig jätte tidigt idag ungefär klockan 09.00. Vi ska liksom till helsingborg idag och ska åka ganska tidigt. Matilda ska också hänga med. Måste duscha nu.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥

Fredag 1:a januari

God kväll gott folk :)
Jag sov ju över hos matilda igår från idag. Vi vaknade ca 12.00. Jag sa till matilda att denna dagen kommer bli helt konstig. Vi åt frukost klockan 13.00. När vi var mätta efter frukosten gick vi upp och spelade lite wii. DEt är jätte kul. Men jag tycker inte det är roligt tex om jag förlorar eller det inte går bra. Jag är liksom en dålig förlorare. Vi spelade det ganska länge. Vi tog det ganska lungt idag för vi är trötta från igår. När klockan var typ 16.30 packade jag mina grejor. Och min pappa kom och hämtade mig vid 17.00. När jag kom hem var maten klar. Jag var jätte hungrig för vi hade inte ätit något sedan 13.00. Och nu sitter jag här. 
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥ 
Det är ju gothia snart och då kan jag inte blogga. Så efter gothia kommer det inlägg vad vi har gjort och hur det gick för oss :) Annars finns jag på mobilden :) ♥ 

Fredag 1:a januari

Här kommer ett inlägg vad vi hittade på igår :)
Jag kom ungefär till matilda klockan 12.00. Tog med lite grejor för jag sov ju över där. Vi gjorde inte så mycket kollade lite på film och sånt. När klockan var 17.00 började vi göra oss iordning. Jag plattade matildas och mitt hår. Vi tog på oss lite klädder, det kommer en bild sen vad vi hade på oss. Sminkade oss lite. Sen var det bara och vänta att gästerna skulle komma. Gästerna kom ungefär klockan 18.30. När gästerna kom så drack vi sider och lite tilltugg. Maten var klar klockan 19.00. Vi åt oxfile och potatisgratäng det var jätte gott. Jag åt jätte myckter der känndes som jag skulle sprängas. Jag och matilda gjorde inte så mycket kollade på tv. Sen skulle matildas storebror och hans kompis smälla raketer så gick vi ut och kollade lite. Det var jätte kallt redan då. Det var efterrätt typ klockan 21.00 eller 22.00 någon gång. Vi åt  cheesecake det var också jätte gott. DEt var vissa som redan hade börjat smälla raketer. Sen var det bara att vänta till klockan blev 00.00. Det känndes som en eviget innan klockan blev 00.00 men när den äntligen var det så var det på med kläder och ut och kolla. Gästerna hade också raketer så dom smällde också. Herregud var alla bombade´. Men det var jätte kul och fint att titta på. Jag försökte ta lite bilder på raketerna men det gick inte så bra men här kommer några sen. Efter vi hade smällt (eller inte vi utan dom vuxna) så stanna vi kvar och kollade lite sen gick vi in för det var jätte kallt ute. Sen var det godis, jag och matilda åt mycket men det är ju inte nyår varje dag. När alla gästerna hade åkt hem var typ klockan 01.30. Men jag och matilda la oss inte fören klockan var 03.00. Det kommer ett inlägg till efter vad vi gjorde idag. 
Ha det bäst puss ♥ 
älskar dig victor ♥ 
Här kommer lite bilder :



detta hade jag på mig :)



Raketer :)



Jag tog en bild när det var några som bomba :p



Detta var typ dom som blev bra :D

 


RSS 2.0