Torsdag 31:e december

Gott nytt år alla :)
Min pappa väckte mig vid 10.30. Han sa att det var frukost så då fick man gå ner och äta lite. Efter frukosten klädde jag på mig lite. Måste packa mina grejor för ska vara hos matilda och ska sova över där också. Det ska bli jätte kul. Det kommer ett inlägg i morgon på kvällen någon gång.
Ha det bäst puss ♥
saknar dig victor ♥
Om ni vill något så finns jag på mobilen :) ♥

Onsdag 30:e december

Hejsan gott folk :)
Ställde klockan på 08.30. Var jätte trött idag för igår körde vi ju två träningar. Låg och kollade lite på tv i sängen. Min pappa kom in i mitt rum och sa att det var frukost, så då fick man gå ner och äta lite. Men det var ett problem jag kunde nästan inte gå ner från trappan. Jag hade jätte mycket träningsverk i mina ben. Efter frukosten gick jag upp och klädde på mig mina innebandy kläder för vi hade ju träning idag igen. Vi skulle hämta matilda och clara klockan 10.10 så jag hade ganska bråttom. Men vi kom inte försent iallafall men nästan. Min pappa hämtade oss klockan 12.00. När jag hade ätit, duschat och fixat till mig så cyklade jag till matilda och clara var också där. Vi hade jätte kul. När klockan var ungefär 17.00 kom min pappa och hämtade mig men det tyckte jag var jätte tidigt men nu när han kom så får jag väl hänga med hem. När jag kom hem skulle jag äta lite kvällsmat. Och nu sitter jag här.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥
P.S Jag ska vara hos matilda i morgon ska sova över där med så det kommer ett inlägg i övermorgon på kvällen någon gång.
Gott nytt år alla :) ♥
Sms:a mycket :)


Tisdag 29:e december

Tränings dagen :)
Min pappa väckte mig typ vid 9.00. När man hade kommit upp ur sängen gick jag ner och åt lite frukost. Åt inte så mycket var inte alls hungrig men det blev lite iallafall. Efter frukosten gick jag upp och klädde på mig mina innebandy kläder. Fixade mitt hår och sen gick jag ut och väntade på att matilda skulle hämta mig. Kommer hem igen klockan 13.00. Nu är jag hem igen från träningen. Det var en ganska lungn träning. Men det känns konstigt för jag har inte tränat på länge. Nu ska jag äta lite och ta det lungt sen börjar den andra träningen. Nu är klockan ca 15.15 och jag måste ta på mina innebandy kläder igen och gå ut och vänta på att matilda ska komma. Kommer hem igen klockan 17.15. Nu är jag hemma igen från träningen. Är sjukt trött, denna träningen var mer tuffare. Ska äta lite nu sen ska jag duscha. Nu är jag ny duschad och sitter här. 
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥  

Måndag 28:e december

God kväll gott folk :)
Vi vaknade ca 10.00 (jag sov ju över med matilda och clara). Vi låg kvar ganska länge i våra sängar och bara pratade. Men när typ kl var över 11.00 så bestämmde vi oss att äta frukost. Claras bror undrade om vi ville vara med på innebandy och det ville vi. Vi sa bara att vi skulle fixa till oss lite och plocka undan på rummet. Han frågade oss ungeför kl 12.00 men vi blev inte helt klara fören 14.00 och då skulle vi äta middag. När vi var mätta efter middagen så kom några gäster till clara och dom. Så vi körde lite s,k eller p. Det gick ju inte så bra för där var ju inga killar med. Jag var tvungen att gå på toa helt ointresant men iallafall så när jag var klar så gick jag ju ut från toan och då tror jag att jag tog sönder deras dörr. Men clara och matilda sa att den brukade göra så. Sen ringde vi till min kille victor det är alltid roligt att prata med han. Jag vet ej hur länge vi pratade men det var ganska länge iallafall. När claras gäster hade gått hem så ville vi gå ut lite för vi hade varit inne hela dagen. Vi gick till skolan och där var jätte halt. Sen gick vi in på biblioteket för där var någon matilda kännde så pratade vi lite med henne. Vi var där inne ett litet tag för det var kallt ute. När vi var varma skulle vi visa matilda var rasses pappa bodde för det visste hon inte. Och hans pappa var ute och pratade med någon så det var lite pinsamt. Sen gick vi bara lite. Jag och matilda skulle typ hem vid 17.00 så vi gick hem till clara lite innan. Claras pappa körde mig hem. Min pappa fixade lite kvällsmat till oss och det blev korv med bröd. Så nu är jag mätt. Och nu sitter jag här.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥


Söndag 27:e december

Twilight

Men oh vad filmen var bra! Jag har sett 1:an och den är också jätte bra.  Det var så himla bra så det går inte att beskriva. Mycket spännande och mycket romantik i filmen. Men samtidigt också lite overkligt. Slutet var lite sådär och jag vet inte riktigt om jag vågar säga sista meningen som sakt, så för er som inte har sett den får allt ta och lista ut de! Ska äta kvällsmat nu, men är seriöst inte hungrig jag åt ganska mycket popcorn. Men lite mat gick iallafall ner. Ska packa mina grejor nu för ska sova över med matilda och clara. Det kommer ett inlägg i morgon.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥

Söndag 27:e december

Twilight

New Moon


SYNOPSIS

Alla som har väntat på att få veta hur det gick för Bella och Edward kan snart sätta tänderna i denna uppföljare.

Bella firar sin födelsedag tillsammans med Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på en glasskärva och familjens "yngsta" vampyr inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig över henne.

Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne...

"New Moon" är uppföljaren till den omåttligt populära ungdomsboken och filmen "Twilight", och bygger på Stephenie Meyers andra roman, "När jag hör din röst".

Söndag 27:e december

Godmorgon! :)
Min pappa väckte mig ca 10.00. Var fortfarande sjukt trött när han väckte mig. När jag hade kommit upp ur sängen gick jag ner och åt frukost. Var lite mer hungrig idag så det gick lättare att äta sin frukost. Satte mig vid tv:en och åt min frukost. Jag åt min frukost ungefär 30 min men det var ett bra program på tv:en, så kollade man mest där än att äta sin frukost. Efter min långa frukost gick jag upp på mitt rum. Min pappa bad mig att städa lite på mitt rum så fick man göra det. Och nu sitter jag här. Gabriella kommer snart till mig så jag måste fixa till mig lite.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥
PS: jag och gabriella ska kolla bio kl 13.00 (twilight-new moon) så det kommer ett inlägg ikväll så skriver jag lite vad den handlade om :)

Lördag 26:e december

Hejsan alla bloggare! :)
Min pappa väckte mig ca 08.30. Jag sov så himla gott när han väckte mig. Men om man ska till väla och vara där när dom öppnar får man gå upp i tid. Ville ju inte lukta svett när man kommer till väla så jag tog en dusch. När jag var klar gick jag ner och åt frukost. Var inte alls hungrig idag så åt typ inget. Ville platta mitt hår så då var jag tvungen att blåsa håret för det var ju blött. Det känndes som en evighet innan mitt hår blev torrt men det blev iallafall torrt. Sen var det bara att sätta igång att platta. Med min nya plattång så går det ganska snabbt. Men efter jag var klar med mitt plattandet så hade jag ganska bråttom för vi skulle hämta min brors kompis kl 9.30. Så jag slängde på mig kläder och sminka mig lite. Efter ett tag så blev jag klar. När vi satt i bilen så såg jag att klockan var 9.45 vi var bara en kvart sena. Det var inte alls mycket folk på väla när vi kom dit. När typ klockan var 11.30 då kom typ alla. Snacka om mycket folk det kom. Vi leta jacka till mig i nästan alla affärer antingen var den för stor eller så fanns det ingen alls. Men jag hittade lite kläder iallafall och dom kommer snart. Vid 12.30 käkade vi lite. Vi hittade nästan inget bord. Men vi fick i oss får mat iallafall. När klockan var typ 13.45 var vi på väg hem. Det var skönt att komma hem. Efter det har jag inte gjort något bara slappat. 
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥

Här kommer bilderna på det jag köpte: 

 



leggings från GinaTricot



en grön North Blend jacka från Teamsportia


DKNY perfym från Kicks



 


Torsdag 24:e december

God jul allihopa :)
Kan inte skriva så mycket nu för våra gäster kommer nu. Det blir kanske ett inlägg när gästerna har gått hem men annars kommer det ett inlägg i morgon.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥

Onsdag 23:e december

Hejsan svejsan alla :)
Vaknade ca 9.00 idag också. Det var ju julkalendern och jag kollade på det. Den är faktiskt ganska bra. När den var slut hade jag inget att göra så jag satte på mig mina lösnaglar. När jag äntligen var klar med det gick jag ner och åt frukost. Satte mig vid tv och åt min frukost. Det fanns inget roligt på tv:en men jag kollade ändån för jag hade inget att göra. När jag var mätt efter frukosten gick jag upp och klädde på mig. Hade inget att göra så jag satte mig vid datan. Har typ suttit vi datan hela dan. Men måste stänga nu för min mamma tjatar på mig att jag ska städa mitt rum.
Ha det bäst puss ♥
älskar dig victor ♥


Tisdag 22:e december

Här kommer lite bilder som vi tog i stan: 



Vi åt krämbulle på Sjöholms café




Sen gick vi till denna affären och kollade lite




johanna och gabriella provade dom här fina skorna




Hittade Kenzas sko kollektion, jätte fina skor!


Tisdag 22:e december

Hej alla blogg läsare :)
Vaknade ca 09.00 och kunde inte sova mer. Gick typ ner och gjorde lite frukost och satte mig vid tv och började äta min frukost. Det var något roligt program så jag kollade på det. När klockan var ca 10.30 kom gabriella till mig och då var jag inte färdig. Då fick man gå upp och klä på sig lite och fixa till sig lite. Min granne ringde till mig och sa att jag skulle hämta hans nyckel för han skulle inte vara hemma över julen så fick jag göra det. Gabriella skulle visa mig sin mobbe på datan den hon skulle få. Den var jätte fin. Johanna skulle också komma till mig och hon kom typ till mig 12.00. Vi satt vid datan typ hela tiden. Och föresten så blev jag tsm med victor idag. När jag hade ätit middag och min mamma var klar så körde min mamma oss till stan. Vi gick i ganska många affärer. I några provade vi kläder i några andra provade vi skor. Det var som en shopping runda.  Vi hade jätte kul. Och bilderna kommer ikväll efter jag har varit hos optikern.
Måste gå nu ha det bäst puss ♥
älskar dig victor! ♥


Söndag 13:e december

Hej igen gott folk :) ♥
När vi hade spelat klart matchen så körde min pappa mig hem för jag skulle duscha. Föresten så vann vi matchen med 4-2. Jag brukar duscha ganska länge men idag fick det bli lite kortare duchning. För jag och bella skulle kolla vårt lags match (om ni undrar så e vi ganska många i vårt lag så vi har två lag) så jag fick ju skynda mig lite. Men ändån blev det att vi körde ganska sent. Menmen vi fick typ se en halv timme. De vann också med 4-2. Bra spelat båda lagen! När bellas mamma hade körde hem mig satte jag mig vid tv:en. Min pappa lagade lite mat till mig sen åt jag det framför tv. Det var ju så klart ett bra program. Och nu sitter jag här :)
ha det bäst puss :) ♥                                                                                                        

Vi är bara bäst! :) ♥

Söndag 13:e december

Hejsan gott folk :)
Vaknade typ 08.45 för att kolla på julkalendern. Den är faktiskt ganska bra. Låg kvar i sängen och kollade på något program. Gick ner och åt lite frukost åt inte alls mycket som vanligt. Men jag blev mätt iallafall. Hade inget att göra så jag satte mig vid datan. Kan inte skriva mer nu för jag ska spela match önska mig lycka till.
Ha det bäst :) puss ♥
Det är ju lucia idag :)

6:e december

Hejsan gott folk! :)
Vaknade hos matilda idag. Om ni fattar så sovde vi över. Här kommer ett inlägg vad vi gjorde igår.
Vi åkte till helsingborg och gick på fredriksdal. Det var jätte fint där på kvällen med alla ljusen. Jag och matilda smakade typ på alllt haha. Nu kan jag inte skriva mer för jag ska spela match önska mig lycka till. Vi ska liksom möta serieledarna. Jag är jätte nervös.
Ha det bäst puss ♥

Kom igen nu tjejer vi ska fan vinna över dem!!!! :)


RSS 2.0