Tisdag 22:e september

Hejsan allihopa (:

Ställde klockan på 06.30. Va ganska trött imorse. Men iallafall, jag gick och duschade lite för jag luktade bara klor i håret sen jag var på badhuset med min kusin. När man hade tatt en snabb dusch skulle man gå ner och äta frukost. Så klart klädde jag på mig först innan jag gick ner och åt frukost. Min mamma hade gjort havregrynsgröt gillade inte det innan men nu tycker jag det e ganska gott. När man blev jätte mätt efter frukosten borstade jag tänderna och fixade frillan. Jag blev färdig ganska snabbt så jag cyklade till nelly ganska tidigt. Men det är bättre att vara för tidig än för sen. Gabriella var också hos nelly när jag kom så båda var tidiga. När nelly var klar var det iväg till skolan. Mest tråk i skolan. Okej så tråkigt var det inte idag. Cyklade hem själv efter skolan för det var innebandy träning. Jag hade ganska bråttom att fika och byta om känndes det som. På träningen hände en jätte pinsam sak! Jag trillade när några killar kollade på våran träning. Är man klumpig så är man! heheh
Ha det bäst puss ♥


Fredag 18:e september

Hejsan allihopa (:

Har precis kommit hem från skolan. Det var sjukt tråkigt i skolan idag. Hade sälle med melissa och addi hem från skolan. Vi cyklade inom melissa så hon fick lämna sina grejor. Sen cyklade vi hem till mig och fikade det var riktigt gott med lite fika. Och nu sitter vi här ska snart gå ut det är ju fint väder ute (:
ha det bäst!
puss ♥

Lördag 12:e september

Godmorgon alla blogg läsare (:
 
Vaknade först kl 07.00 sen somnade jag och matilda om igen. Jag sov hos matilda inatt om ni undrar. Vi sov inte på hennes rum utan i deras husvagn. Vi somnade om till klockan 08.30. Sen gjorde vi lite frukost och satte oss i husgvagnen och åt vår frukost riktigt mysigt. Vi satt i husvagnen ganska länge och pratade om allt möjligt. Vi måste göra oss klara nu förvi ska iväg någon stans. Jag ska ta lite bilder tänkte jag så lägger jag in ett inlägg sen ikväll så kommer bilderna då också (:
Men ni får ha det bra puss ♥

Onsdag 2:e september

Heelluu alla bloggläsare (:
Ställde klockan på 06.30 lit tidigare än jag brukar för jag skulle duscha lite. När jag hade duschat klar klädde jag på mig och sminkade mig lite. Min bror hade sov morgon så det var ganska lungt. När jag hade klätt mig och gjort mig klar skulle jag äta frukost som vanligt kan jag inte äta så mycket men det blev lite ändån. När jag var alldeles klar när jag hade borstat tänderna och fixat håret cyklade jag till nelly, för en gång skull kom jag i tid så nu var det jag och nelly som fick vänta på gabriella. När gabriella kom var det iväg till skolan. Det var inte en rolig dag i skolan idag bara tråkiga ämnen. Det roligast var typ kören och rasterna så klart. När vi äntligen slutade, fast det känndes som vi aldrig skulle sluta men iallafall. Följde med isabell med hem efter skolan, fast det tog ganska lång tid att komma hem till henne. Rasmus en i min klass skulle ringa från min mobbe och det fick han så klat men sen springer han iväg med den så omoget! Efter en liten springtur fick jag tag i mobben igen då kunde vi gå hem till isabell. Vi satte oss vi hennes data och lyssnade på musik och lite sånt. Sen var det fika det är alltid ika gott med fika. Sen gjorde jag läxan lite det är ju inte roligt men det måste göras. När jag hade gjort lite av min läxa cyklade vi till ip för att isabell skulle träna. Det var en rolig träning att titta på. När träningen var slut cyklade jag hem för att äta. Och nu sitter jag här (:
puss ♥ 

RSS 2.0