Lördag 31:e oktober

Hejsan allihopa ♥ (:

Jag har inte skrivit på jätte länge, men har inte haft tid. Vaknade ca 09.30 idag gick ner och åt lite frukost. Jag brukar inte vara hungrig på morgonen så det va jag inte idag heller. Men när jag blev mätt kollade jag på tv. Det gick någon film så den kollade jag på så klart. När min mamma hade tjatat på mig att jag skulle klä på mig så fick jag ju gå upp och klä på mig. När jag var klar hade klätt på mig sminkat mig lite så gick jag ner för att det var middag men den var ingen god middag så jag åt inte så mycket. Men min mamma hade gjort plättar och det åt jag så klart för det är ju gott. När jag var iallafall lite mätt ringde jag till gabriella om det gick och va. Så jag gick till henne. Min mamma ville att jag skulle vara ute för jag hade varit inne så mycket så jag frågade gabriella om vi kunde gå ut lite. Men hon skulle bara göra vid sig lite. När hon äntligen var klar gick vi ut. Men vi visste inte vad vi skulle göra ute så jag sa vi går till skolan och ser om där är någon rolig. När vi nästan var framme vid skolan träffade vi johanna. Vi ståd och pratade lite men sen måste hon gå hem och det gjorde vi också. Vi gick hem till mig och satte oss vid datan för jag skulle vissa gabriella vad P2P var. Vi satt ganska länge vid datan och kollade på roliga klipp på youtube. Vi sökte på världen tjockaste barn herregud vad tjock den bebisen var. Sen skulle gabriella hem och passa sin lillasyster och jag och min familj skulle till min farmor och farfar. Men simon min bror hängde inte med. Vi åt jätte god middag och efter rätt. Så det blir någ att jag sover över här tills i morgon. Men ska vara med gabriella och hennes kille max i morgon men jag hinner hem tills dess.
Ha det bäst (:  ♥
puss ♥


Torsdag 8:e oktober

♥Hejsan alla bloggläsare (:

Har inte skrivit på skit länge nu, men ska verkligen försöka att lägga in ett inlägg varje dag! Ställde klockan på 06.30 var inte så trött idag så jag gick upp direkt klädde på mig, sminkade mig lite. Min mamma fyllder år idag så fick man går ner och säga grattis till henne. Tog det ganska lungt på morgonen för jag hade mycket tid på mig. När jag var mätt av frukosten gick jag och borstade tänderna och fixade håret. Men ändån fast jag hade så mycket tid på mig så blev det ändån att jag cyklade sent. Jag cyklade vi 08.00 tiden. Som tur var så kom jag inte för sent. Vi hade bad idag men så klar glömt mina bad kläder så fick jag cykla som en galning hem. Idag var det ganska roligt i skolan. Vi hade bad där fick vi lära oss att dycka och simma crawle. Det var ganska jobbit för man fick sparka med benen hela tiden. Vi slutade skolan ca 14.20. Hade sälle med challe hem efter skolan. Vi pratade om konstiga drömmar. När jag kom hem fikade jag lite riktigt gott. Sen måste man ju göra den tråkigt läxan. När klockan var ca 17.30 skulle vi köra till min farmor och farfar. Min mamma fyllde ju år idag. Vi åt lite middag, det smakade bra. Nu sitter jag här vid deras dator och chattar med kompisar lyssnar på musik och har det gött.
Imorgon ska man på läger till HåleHall stugan med några som går i kykan. Gabriella ska te.x följa med så klart utan henne skulle inte det bli kul eller jo, men hon är ju min bästevänn och jag älskar henne! ♥(som vän!) Ska bli riktigt kul (: ♥
Ha det bäst! puss ♥


RSS 2.0