Fredag 13:e juli

Hejsan? :)
Vaknade typ vid 09.00 tiden. Kollade lite på sommarlovsmorgon. När det var slut gick jag ner och åt frukost. Efter frukosten kollade jag lite mer på tv. Sen när det inte var något roligt på tv satte jag mig här. Clara ska komma hit så vi får se vad vi ska hitta på. Det är sjukt tråkigt väder ute. Så jag, Clara och min farbror ska kolla på bio ikväll. Måste äta lite middag nu.


Onsdag 21:e juli

Hejsan! :)
Har inte skrivit på jätte länge nu men det har ju varit så underbart väder. Gabriella sov över hos mig. Nu är vi hemma hos henne och sitter vid datan. Ska gå hem och äta lite sen vet jag inte vad vi ska hitta på.
Ha en bra dag! :)



Fredag 2:e juli

Hejsan underbart väder! :)
Vaknade 09.30 hos Matilda. Vi kollade lite på sommarlovsmorgon. Låg kvar i våra sängar ett tag sen gick vi ner och åt frukost. Efter frukosten fixade vi till oss. Sen kollade vi lite till på tv. När klockan var ungefär 14.00 åt vi lite middag. Till efterrätt åt vi glass. Sen ringde vi Clara och frågade om hon vill va med och spela innebandy och det ville hon. Så vi spelade på Matildas parkering. Snacka om att det var varmt. Men man ska ju inte klaga. När klockan var 18.00 skulle jag cykla hem. När jag kom hem var det kvällsmat grillat. Mycket gott. Efter kvällsmaten gick jag och duschade och nu sitter jag här. Är ganska nervös inför i morgon för att vi ska spela en tränings match mot Finland. Så vi får se hur det går för vi är inte så många.
Ha en skön kväll.


RSS 2.0