Lördag 11:e April

Hello sunshine!

Idag skulle då min mamma på en 40 års kalas så jag skulle sova hos min farmor och farfar. vi åkte ner till deras husvagn för vi skulle sova där. min mamma följde med av och drack en kopp kaffe'. min farmor skulle så klart jobba.när min farmor hade åkt till sitt jobb var det bara jag och min farfar där.vi bestämmde att det var så varmt och skönt så vi tog ut två solstolar och la oss och solade i det fina vädret. när vi tyckte att vi hade solat klart så gick vi in och spelade lite kort. när vi satt där och spelade kort sa jag att det skulle vara ganska gott med en glass. vi gick bort till en mack och handlade glass. och jag hade rätt det var jätte gott med glass för vad är inte bättre med en glass när det är varmt ute. när vi hade ätit upp den goda glassen så undrade min farfar om jag ville kolla på hundar och det ville jag så klart för jag älskar djur. vi gick bort till en annan husvangn och där var det hur många chiwawa hundar som helst. dem som var i husvagnen tog ut en liten valp som var 4 veckor gammal den var jätte söt alla valpar är ju jätte söta när dem är valpar. när vi hade klappat alla hundarna skulle vi börja på maten. vi skulle grilla mums. jag hjälpte så klart till med maten. när farmor kom hem 19.30 så var middagen färdig. när alla var mätta så gick vi in i husvagnen och kollade på Robinson. det var Mika som åkte ut ur Robinson. när Robinson var slut så var jag jätte trött så jag gick och la mig och somnade direkt.

Varmt

Gud vad varmt det är. Det har varigt strålande sol och jätte varmt de senaste dagarna med den här dagen är nog den varmaste. Jag vet inte hur många grade det är men det känns som det är 20*. Jag frågade Gabriella om hon  ville följa med till min sommarstuga aldeles i närheten. Min  sommarstuga ligger bara en mil bort från min egen lägenhet och alldeles perfekt att åka till när det är så här varmt. Nelly följer också med så det blir ett litet tjejgäng som ligger på gräsmattan och solar i eftermiddag.Vi åker också ner till Kullahallen och köper glass.För vad är bättre med glass en var sommardag? Jag tänker lite långt fram nu det är inte sommar än men det känns värkligen som det. Det saknas bara bikini och handuk sen kan man bara gå ner till stranden och bada. Man kan ju inte säga att jag är en badkruka. Nej jag är en riktig sommar människa! 


Fredag 10:e April

God morgon!
Gabriella väkte mig idag för att bjuda mig på en underbar fukost. Vi hade tänkt att stekta American Pancakes. Vi hittade inget recept så vi fick sätta oss vid datan och söka på internet. Till sist så hittade vi ett recept så det vara bara att sätta igång att baka. När vi börjat baka så märkte vi att vi gjort fel och inte som det stog på receptet så det vara bara att göra om. Denna gången så följde vi receptet nogrant och till sist så var det bara att sätta på stekhjärnet på plattan och börja grädda.

Det var för tråkigt att sitta inne och äta frukost så vi satte oss på altanen och åt vår himmelskt goda frukost i skolskenet. Jag blev nästan lite rädd när jag smakade på de för det var så gott. Man trodde liksom själv att man hade magiska fingrar. Men vem vet, en mästerkok kanske har det. Inte för att jag själv är en mästerkok men jag kan i alla fall baka!


                


                
                                                                       mums 

                   

Torsdag 2 april

hejsan alla bloggare

idah i skolan hade vi massa roliga saker tex. bild och matte så klart gjorde vi mer än det men jag kommer inte ihåg, har inte så bra minne xD till lunch hade vi påskbuffe' på lunchrasten körde vi fotboll det var ganska kul men sen klagade alla på lagen att det inte var gämna och allt möjligt så jag bara nej nu får ni bara lägga av jag kollade på ett litet tag för jag pallade inte när alla skrek till varandra men efter ett tag var jag med igen när klockan var 12.40 skulle vi gå in när vi kom in skulle vi göra en sak på datorerna så vi fick till datasalen vi skulle typ svara på 37 frågor så fick man ju göra det tog sin lila tid men när jag äntligen var färdig så skulle man gå till klassrummet och läsa när alla var färdiga och hade kommit till klassrummet så skulle vi göra ett nationeltprov man skulle typ måla vad man tyckte var roligt och ganska roligt och inte alls roligt när man hade målat klart så bjöd får fröken på godis sedan slutade vi för dagen jag följde olivia med hem och melissa var också med vi gick till stan och handlade glass och melissa skulle köpa en present till sin lilasyster som fyllde fyra år vi gick lite och kollade i olika affärer tex en sko affär och provade skor med klack där fanns ett par som det var jätte hör klack så helt plötsligt blev man jätte lång när vi inte orkade att gå på stan mer så gick vi hem till olivia när klockan var 17.00 så skulle jag och melissa cykla hem när man var hemma så skulle man börja på läxan direkt det var ju jätte kul sedan ropade mamma att det var mat och då var jag precis klar med läxan vi åt lasagne jag var tvungen att gå ut ett tag för jag kokade så varm jag var så melissa kom till mig och jag atte på mig mina rollerblade och så körde vi iväg vi trilade hur många gånger som helst plus vi skrattade så vi fick kramp i magen efter ett tag så skulle vi då hem 
 
                                                                       tack för en rolig dag på stan (:
  


RSS 2.0