Lördag 23:e oktober

Hejsan! :)
Vaknade hos Matilda vid 10.00 tiden. Vi kollade lite på tv ett tag sen var vi hungriga och gick ner och åt lite. Efter frukosten fixade vi till oss för att vi skulle ta kort med innebandyn. Vi åkte typ till innebandy hallen vid 12.25. Fast jag glömde mina skor så jag fick låna Claras skor när vi skulle ta enskilda kort. När alla var klara kollade jag, Matilda, Malin och Bella på dammatchen. Men det gick inte bra för dom för dom förlorade med 9-7 mot Jönköping tror jag det var. När mathen var slut åkte jag hem. Vi skulle till gäster så jag var tvungen att fixa till mig. Just nu sitter jag och Jenny vid datorn. Vi får väl se vad vi ska hitta på sen men det blir nog något kul.
Ha en skön kväll ♥


Tisdag 19:e oktober

Hejsan! :)
Ställde klockan på 06.15. Gick upp och klädde på mig. När jag hade klätt på mig gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag till mig. När jag var klar cyklade jag till Clara. När Clara var klar cyklade vi till Matilda och sen cyklade vi till skolan. Sista lektionen hade vi slöjd. Det är sjukt tråkigt. När klockan var 15.30 fick vi sluta.Jag hängde med Matilda hem, Clara hängde också med. Vi ville ha lite kul så jag och Clara klädde ut oss lite och så filmade Matilda. Hahah den blev ganska rolig kan man säga men vi var lite konstiga. Sen fick vi göra tråkig läxa. När den var klar skulle vi äta lite middag. Efter middagen skulle Clara hem. Men jag ska stanna hos Matilda ett tag för att min mamma ska komma hit. Matildas mamma har typ en liten fest. Så jag ska åka med min mamma hem sen. Just nu kollar vi på gamla bilder haha tänk vad man har förändras.
Ha en skön kväll ♥


Torsdag 14:e oktober

Hejsan! :)
Slutade skolan vid 15.00 tiden. Direkt efter skolan cyklar jag till innebandy hallen. Vår träning börjar väldigt tidigt så hinner inte hem och fika eller något. När träningen var slut cyklade jag hem. När jag var hemma var middagen klar. Efter maten kollade jag lite på tv. Just nu håller jag på med min läxa. När jag är klar med den ska jag gå in och duscha sen blir det väl att slappa framför tv:en.
Ha en skön kväll


Lördag 2:e oktober

Hejsan! :)
Jah har inte skrivit på hur länge som helst men har inte hunnigt. Vaknade 09.00 kunde inte sova mer så jag satte på tv:en. Sen kom min pappa upp och sa att det var frukost så då fick man ner och äta lite. Efter frukosten kollade jag lite mer på tv. När det inte fanns något roligt program längre satte jag mig vid datorn. Sen var jag tvungen att städa mitt rum alltid lika kul NOT. När jag var klar med städningen klädde jag på mig lite. Sen kallade mamma att det var mat. Efter middagen körde min pappa mig till min farbror. Jag ska sova här ikväll för att mina föräldrar ska på någon fest så då fick man inte ha med barn. Just nu kollar vi på någon film. Vet inte vad vi ska göra sen ikväll men det blir väl något vi hittar på.
Ha det bra! :)



RSS 2.0