Söndag 28:e februari

Hola! :)
Min pappa väckte mig vid 10.00 tiden. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag till mig. Vi åkte till ip vid 11.00 tiden. Om ni undrar så skulle jag kolla på min brors match. När dom hade pratat och bytat om till match kläder så åkte vi till Valhall. De förlorade med 1-3. Men som tur va var det bara träningsmatch. När matchen var slut lämnade min pappa min bror på ip sen körde han hem mig. Jag fick äta min middag ganska snabbt för att jag skulle till väla med Gabriella och Johanna. Gabriella kom till mig sen cyklade vi till Johanna. Johannas föräldrar körde oss ner till väla. När vi kom fram kollade vi lite i affärer. Sen efter ett tag blev vi sugna på något så vi gick till TH och köpte lite. Jag och Johanna köpte en semla och Gabriella en muffins. Sen kollade vi lite mer i affärer. Sen skulle Johanna äta på Mc Donalds. Hon köpte en Happy meal. På köpet fick hon en vandrande hand som vi hade lite kul med. Sen kollade vi lite mer i affärer sen åkte vi hem. När jag kom åt jag lite kvällsmat. Efter kvällsmaten pluggade jag på mina spanska glosor.
Sov gott :) ♥
                                             Äff :)



Gott med semla!



Jobbigt med läxa!


Lördag 27:e februari

Hejsan! :)
Vaknade 11.00. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten plattade jag mitt hår. Måste klä på mig lite nu. Ska snart äta middag sen ska jag till stan med Clara och Matilda.
Ha det bäst puss ♥

Fredag 26:e februari

Hejsan! :)
Kom hem från Matilda för ett tag sen. Jag sov ju över med henne. Clara var också med, vi hade jätte kul. Igår kväll fick vi ett skrattanfall och vi kunde bara inte sluta skratta. Har precis ätit tacos nu. Måste göra vid mig lite nu ska till öppen fredag.
Ha en skön kväll :) ♥

Hej igen :)


Kom hem från träningen vid 18.00 tiden. Åt kvällsmat för ett tag sen. Ska snart till Matilda. Jag, Matilda och Clara ska sova över, ska bli riktigt roligt. Måste kolla nu så jag inte har glömt nåt. Det kommer ett inlägg i morgon någon gång.
Ha en skön kväll :) ♥

Torsdag 25:e februari

Hejsan! :)
Vaknade ungefär för en timme sen. Har nästan precis ätit frukost. Så nu ska jag klä på mig lite och fixa till mig lite.
Ha det bäst puss ♥


Onsdag 24:e februari

Hejsan! :)
Vaknade 10.30. Kollade lite på tv i sängen. Efter ett tag blev jag hungrig. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten kollade jag lite mer på tv. Hade inget att göra liksom. Sen var man tvungen att klä på sig. När jag var påklädd plattade jag mitt hår och sminkade mig lite. När min mamma kom hem skulle vi till väla. Matilda och Louise skulle också hänga med. Vi gick in på ikea först för att äta. Där var jätte lång kö. Vi stod i kö i en halv timme. Efter maten gick vi in på väla. Vi gick in på gina tricot. Jag hittade inget men Louise hittade jätte fina jeans. Det känndes som vi gick i alla affärer men jag hittade lite iallafall. Det kommer bilder sen vad jag köpte. Matilda hittade en jätte fin blus/tunika på Vero Moda. Jag fick välja en klocka som jag ska få i födelsedags present. Vi åkte hem vid 17.30 tiden.
Tack för en jätte rolig shopping dag tjejer! :) ♥
Ha det bäst puss ♥
                        
                                             Här kommer bilder på det jag köpte:



Skinn leggings Vero Moda
Vanliga leggings Indiska
(min mamma hittade dom)



Tunika Cubus



Tunika Vero Moda



Klocka Ur & Penn
P.S bilden är inte så bra


Hej igen :)


Kom hem från träningen mer än en timme sen. Vi var inte så många på träningen typ bara 11. Har precis ätit kvällsmat. Så nu ska jag duscha lite.
Ha det bäst puss ♥

Tisdag 23:e februari

Hejsan :)
Vaknade 10.30. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten kollade jag på tv. När det inte var något roligt på tv:en längre gick jag upp och klädde på mig. Nu ska jag bara fixa till mig lite. Och sen vid 15.45 ska jag på träning. Så det kommer ett inlägg ikväll.
Ha det bäst puss ♥

Måndag 22:e februari

Hejsan :)
Vaknade 11.00. Gick ner och gjorde lite frukost. Satte mig vid tv:en och åt min frukost. Efter frukosten gick jag upp och klädde på mig lite. Åt middag mer än en timme sen. Ska duscha lite nu.
Ha det bäst puss ♥

Hej igen :)


Kom hem från clara för ett tag sen. Matilda var också med. Vi gjorde massa roliga saker. Har precis ätit pizza. Och nu sitter jag här.
Ha det bäst puss ♥

Söndag 21:e februari

Hejsan alla :)
Vaknade 09.00. Fast jag vaknade hos min farbror. Vi gick upp och kollade lite på tv. Efter ett tag blev vi hungriga och gick till affären och handlade frukost. Har precis ätit frukost nu. Nu ska vi kolla på någon film.
Ha det bäst puss ♥

Lördag 20:e februari

Hejsan svejsan alla :)
Vaknade 10.00. Gick ner och gjorde lite frukost. Satte mig vid tv:en och åt min frukost. Det var en film på tv:en och den kollade jag på. När den var slut gick jag upp och klädde på mig. När jag hade fixat till mig skulle vi äta middag. Efter middagen skulle jag och min pappa handla. När vi hade handlat klart körde vi till arken zoo och kollade på kaninerna. Ska till min farmor och farfar. Min farfar fyller år grattis :).
Ha det bäst puss ♥
                                             Kvällen outfit : 



Pappas skjorta

 

Och leggings från Åhlens
 


Fredag 19:e februari

Hejsan allihopa :))
Vi slutade 13.35 idag. Jag bella, max.w, alex och stephan hade snöbollskrig. Men först var rasse och vår gympa lärare med. Först kastade bella rasse i huvudet sen kastade rasse bella typ i ögat. Rasse bad om ursäkt och sa att den inte var meningen. Bella svarade dra åt helvete jävla bög. När vi hade vi hade haft snöbollskrig ett tag gick jag och bella hem till henne. Vi fick varma mackor och kladdkaka, mums! Vi satt typ vid datan hela tiden men så sa bellas mamma att vi kunde åka till stan. Och det gjorde vi. Vi hade jätte roligt. Bella köpte nagellack och jag köpte en glass. Det kommer lite bilder :)
Nu ska jag kolla på let's dance :)
Ha det bäst puss ♥
                                             Här kommer några bilder :) <3



Våra skor :)



Söta bella :) <3
 


Och så fula jag :)
P.S min frilla är helt cp!

 

 


Onsdag 17:e februari

Hejsan alla :)
Kom precis hem från clara, matilda var också med. Vi hade hemkunskap idag vi gjorde en jätte god potatisgratäng. Vi slutade 13.30. Sen gick vi hem till clara. Vi gjorde allt möjligt. Clara skulle på piano så då fick jag och matilda cykla hem. Ska äta kvällsmat nu och sen måste jag göra lite läxa.
Ha det bäst puss ♥ 

Tisdag 16:e februari

Hej på er! :)
Vi åkte skridskor på danskesjön idag med typ hela mellanstadiet. Alla tjejer i vår klass tog den tidiga bussen hem för vi frös ganska mycket. Egentligen skulle vi jobba med nåt men vi satt bara och pratade och smsade hela tiden. Vi slutade 14.00. Hade sälle med nella hem. När jag kom hem gjorde jag lite fika. Men åt inte så mycket var mätt efter min pastasallad. Matilda kom och hämtade mig 15.15. Kom hem från träningen för mer än en timme sen. Var ganska hård träning idag men det är bara bra. Ska gå in och duscha lite nu sen ska jag göra lite läxa.
Ha det bäst puss ♥

Söndag 14:e februari

Glad alla hjärtans dag ♥
Jag sov över med matilda igår till idag, clara sov också över med oss. Matilda färgade sitt hår idag. Men hon blev inte så nöjd med det så hon kanske ska färga om det. Vi var så himla trötta så vi låg bara i sängen nästan hela dagen och slappade. Min pappa kom och hämtade mig 14.30. Jag åt kvällsmat vid 18.00 tiden. Har precis gjort lite läxa som jag skulle göra till i morgon. Ska kolla lite på tv nu.
Ha det bra på alla hjärtans dag :) ♥

Lördag 13:e februari

Hejsan alla :)
Min mamma ringde och väckte mig vid 11 tiden. Sen var jag ganska hungrig så gick ner och gjorde lite frukost. Satte mig vid tv:en och åt min frukost. Efter frukosten skulle jag väcka min bror och hans kompis. Vi åt middag ganska tidigt eller var det jag som åt min frukost sent. Men jag åt inte så mycket. Skulle va med matilda och clara idag men dom är på väla. Dom är på väg hem nu så det blir att man cyklar till matilda eller clara efter kvällsmaten.
Ha det bäst puss ♥

Torsdag 11:e februari

God kväll :)
Kom hem för träningen för ett tag sen. Vi slutade skolan 14.20. Skolan var ganska bra men inte sista lektionen då skulle vi bara skriva på våra berättelser hela tiden det var sjukt tråkigt. Har precis ätit nu. Måste duscha nu sen måste jag göra läxa vi har historia prov i morgon så måste träna mycket.
Ha det bäst puss ♥

Onsdag 10:e februari

God kväll :)
Vi slutade skolan 13.30. Vi hade hemkunskap och vi gjorde pasta och skinksås det var gott. Sen skulle jag cykla från nyhem och hem. Men jag hade ingen att ha sälle med så jag fick cykla själv. När jag kom hem gjorde jag lite fika var inte jätte hungrig var mätt efter pastan. Efter fikan gjorde jag vid mig lite blev ganska varm efter cyklingen. Gabriella kom och hämtade mig 14.45 jag skulle liksom hänga med till hennes träning. Det var riktigt kul att kolla. När jag kom hem satte jag mig vid tv:en men så kom jag på att jag hade massa läxa att göra, så det var bara att sätta igång. Så nu är jag klar med läxan. Vi har historia prov på fredag så ma måste ju träna. Ska läsa lite i min bok nu.
Ha det bäst puss ♥ 

Tisdag 9:e februari

God kväll :)
Kom hem från träningen för ett tag sen. Det var ganska hård träning men det är bara bra. Vi slutade skolan 14.20. Skolan var helt okej idag. Har ätit precis så nu ska jag duscha sen ska jag göra lite läxa.
Ha det bäst puss ♥


Vi har engelska i läxa ;)


Måndag 8:e februari

God kväll :)
Åt kvällsmat för ett tag sen. Vi slutade skolan klockan 14.30. Efter skolan följde melissa med mig hem. Men så klart hade jag glömt att ta mina nycklar i morse så vi var ute låsta. Men min mamma kom sen som tur var. Innan vi kunde göra något kul så var jag ju tvungen att göra läxan. När jag var klar med läxan gick vi ut ett tag. Jag ville se Mickes hun den var jätte söt. När klockan var typ 17.30 skulle melissa hem. Nu måste jag duscha sen ska jag kolla på familjen annorlunda med min mamma.
Ha det bäst puss ♥

God kväll :)

Kom hem från matilda för ett tag sen. Vi gjorde inte jätte mycket men vi hade kul iallafall. Har ätit lite pizza till kvällsmat det var jätte gott. Nu ska jag kolla på tv.
Ha det bäst puss ♥

Hej igen :)

Nu ska jag snart till matilda och clara ska också dit. Men nu måste jag städa lite på mitt rum. Tråkigt.



Tjerna vann med 7-4 :)



Bra spelat :)


Söndag 7:e februari

Hejsan allihopa :)
Vaknade 09.30. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten klädde jag på mig lite. När jag hade klätt på mig fixade jag till mig lite (plattade håret, sminkade mig och borstade tänderna). Clara kommer snart och hämtar mig. Vi ska se på vårt andra lags match. Lycka till tjejer.
Ha det bäst puss ♥

Fredag 5:e februari

God kväll :)
Vaknade 06.30. Gick upp och klädde på mig lite. När jag hade klätt på mig gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag frillan, sminkade mig lite och borstade tänderna. Vi hade gympa den sista lektione. Och jag måste bara berätta om våra fina volter jag och bella gjorde. Eller vi körde typ en lek med bollar. Så skulle man kasta på varandra. Så skulle jag akta mig för bollen så jag hoppar bakot men det gick inte så bra för jag trillade på magen haha. Samma med bella hon skulle hoppa till höger så gjorde hon något konstigt i luften sen trillade hon på magen. Det måste sett väldigt roligt ut. Efter vi hade duschat hade jag, bella, melissa, alex och max snöbollskrig. Alla fick en snöboll i huvudet utom bella. När vi hade haft snöbollskrig ett tag så cyklade jag och melissa hem till mig. Vi gjorde lite fika. Efter fikan kollade vi på tv ett tag, sen var där inget roligt längre. Har ätit kvällsmat nu och melissa har gått hem. Ska läsa lite nu till lets dance börjar.
PS: jag och bella är ju bara bäst :) <33
Ha det bäst puss ♥


Torsdag 4:e februari

God kväll :)
Vaknade 06.30 i morse. Gick upp och klädde på mig lite. När hade klätt på mig gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten ficade jag frillan och borstade tänderna. Sen cyklade jag till skolan. Vi slutade 14.20. Cyklade hem och åt lite fika, satte i mina lincer och bytade om. Sen körde vi och hämtade matilda och clara. Det var inte jätte hård träning idag. När jag kom hem var kvällsmaten klar det var jätte gott. Efter maten gick jag upp och tog en dusch. Är typ precis klar med läxan vi hade tråkig historia.
Ha det bäst puss ♥

Onsdag 3:e februari

Hejsan alla :)
Kom hem från matilda för ett tag sen. Jag var med matilda och clara idag. Fast vi var hos clara först. Jag kom till henne efter hemkunskapen. Det var jätte svårt att cykla till nyhem. När klockan var 17.00 skulle clara på sin piano så körde hennes pappa hem mig och matilda hos matilda. Vi lämnade lite läxa till stephan. När vi gick tillbaka så var det en stor snöhög så gick jag i den, fick typ snö till knäna. Min pappa hämtade mig 18.00. Så nu har jag ätit lite. Och ska göra lite läxa.
Ha det bäst puss

Onsdag 3:e februari

Godmorgon :)
Vaknade typ precis. Ska klä på mig lite och äta frukost nu. Som tur är så kör min mamma mig till skolan. Det är hur mycket snö som helst. Ska va med matilda och clara efter skolan idag så det kommer ett inlägg ikväll.
Ha det bäst puss ♥ 

Snövänder

Hejsan :)
Kom hem från träningen för ett tag sen. Var inte jätte jobbig träning idag. Men jag har sjukt ont i knäet. Har ätit kvällsmat och duschat. Och äntligen klar med läxan. Gud vad det snöar och blåser det är värsta snöstormen. Så får se om man kan cykla till skolan i morgon. Nu ska jag sätta mig vi tv:en och se om där finns något bra.
Vi hörs ♥


Måndag 1:a februari

God kväll :)
Vaknade 06.30 som vanligt var sjukt trött i morse. Men det vara bara att gå upp och klä på sig. När jag hade klätt på mig gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag frillan, sminkade mig lite, och borstade mina tänder. Sen cyklade jag till nelly. Det var ganska svårt att cykla för det var så mycket snö. Vi åkte skridskor med klassen. Vi slutade 14.00. Jag har jätte nära hem från ishallen men så klart glömde jag min mobil i skolan så jag fick cykla till skolan. Men jag var med clara så vi cyklade hem till henne. Jag cyklade hem klockan 18.00. När jag kom hem åt jag kvällsmat. Och nu ska jag kolla färdigt på familjen annorlunda.
Ha det bäst puss ♥

RSS 2.0