Måndag 29:e mars

Hejsan! :)
Kom hem från matilda för ungefär en timme sen. Vi var på stan med Malin och Victor. Så träffade vi Bianca och Jonna också. Hade riktigt kul. Och nu sitter jag här.
Ha det bäst puss ♥

Söndag 28:e mars

Hejsan! :)
Vi vann alla tre matcher idag också. Så vi vann hela dm. Jätte bra spelat tjejer. Vi åt pizza på natalie. Gott var det, är fortfarande mätt. Sitter hemma hos Matilda. Ska sova över här. I morgon blir det nog att åka till stan.
Ha en skön kväll puss ♥

Lördag 27:e mars

Hejsan! :)
Spelade dm idag. Vi vann alla tre matcher. Jätte bra spelat tjejer! Så i morgon har vi samling 06.30. Kom hem vid 17.00 tiden. Så har duschat och ätit kvällsmat. Ska kolla lite på tv nu är ganska trött.
Ha en skön kväll puss ♥ 

Fredag 26:e mars

Hejsan! :)
Slutade skolan 13.35. Efter skolan åkte jag till sjukgymnasten. Har varit hemma ungefär en timme. Ikväll är det disco. Ska bli riktigt kul! Måste duscha lite nu.
Ha det bäst puss ♥

Torsdag 25:e mars

Hejsan! :)
Kom hem från träningen för ett tag sen. Har precis ätit. Ska duscha nu.
Ha en skön kväll puss ♥

Onsdag 24:e mars

Hejsan! :)
Följde med Clara hem efter skolan. Vi körde dunkgömme med några andra. Riktigt kul. Cyklade hem klockan 18.00. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Ska kolla på tv nu.
Ha en skön kväll puss ♥

Tisdag 23:e mars

Hejsan! :)
Kom hem från träningen vid 18.30. Midddagen var klar när jag kom hem. Efter kvällsmaten gjorde jag läxan. Har precis duschat nu. Ska kolla lite på tv nu.
Ha en skön kväll puss ♥

Måndag 22:e mars

Hejsan! :)
Slutade skolan 13.00, för att lärarna skulle ha någon föreläsning eller vad det va. Följde med matilda hem. Hängde med på hennes piano, hon spelar sjukt bra. Jag cyklade hem 18.00. När jag kom hem var middagen klar. Efter kvällsmaten gjorde jag läxan. Ska kolla svenska hollywoodfruar nu vid 21.00.
Ha en skön kväll puss ♥


Söndag 21:e mars

Hejsan! :)
Kom hem från joggingturen för ett tag sen. Har precis duschat. Nu kommer mina gäster.
Kommer ett inlägg ikväll.
Ha en skön dag puss ♥

Torsdag 18:e mars

Hejsan! :)
Idag är det faktiskt min födelse dag! Vi slutade 14.20. Hade träning idag så fick skynda mig lite. Det var lite pinsamt för dom jag går med på innebandy sjöng för mig. Kom typ hem vid 18.00 tiden. Åt kvällsmat för ett tag sen. Gjorde precis klart min läxa. Ska kolla lite på tv nu.
Ha en skön kväll puss ♥

Lördag 13:e mars

Hejsan! :)
Kom hem från matchen mer än en timme sen. Vi vann med 4-1 så vi kom fyra i serien. Har precis ätit kvällsmat så nu ska jag kolla lite på tv. Det är ju melodifestivalen ikväll vem hejar ni på ? :)
Ha en skön kväll puss ♥

Torsdag 11:e mars

Hejsan! :)
Kom hem från träningen mer än 1 timme sen. Åt kvällsmat för ett tag sen. Nu måste jag duscha och göra läxa.
Ha en skön kväll puss ♥


Onsdag 10:e mars

Hejsan! :)
Jag och Gabriella vaknade ungefär vid 9.00 tiden. Kollade på tv ett tag sen blev vi hungriga och gick ner och gjorde lite frukost . Efter frukosten klädde vi på oss och sånt. Sen kollade vi lite mer på tv. Åt middag för ett tag sen. Gabriella gick precis hem så nu ska jag cykla till Clara. Matilda är redan där, så vi får se vad vi ska hitta på.
Ha en bra dag puss ♥

Tisdag 9:e mars

Hejsan! :)
Kom hem från träningen för lite mindre än två timmar sen. Åt kvällsmat för ett tag sen. Har precis duschat så nu ska jag ringa Gabriella. Hon ska liksom sova över här. Vi har studiedag i morgon.
Ha en skön kväll puss ♥

Söndag 7:e mars

Hejsan! :)
Jag och Gabriella vaknade typ vid 08.00. Vi låg kvar ett tag i sängen sen gick vi upp och åt lite frukost. Efter frukosten hade jag ganska bråttom för jag skulle hem vid 10.00. Min pappa kom till Gabriella för att hjälpa mig med packningen. När jag kom hem bytade jag om till match kläder och satte in mina linser. Vi mötte serieledarna och förlorade med 5-2. Men vi spelade bra iallafall! När jag kom hem åt jag lite middag sen körde min pappa mig till Matilda. Vi båda hade liksom läxa så vi hjälpte varandra. Jag lockade hennes hår och hon lockade mitt det blev jätte fint. Min pappa kom och hämtade mig 19.30. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Så nu ska jag kolla lite på tv.
Ha en skön kväll puss ♥
P.S: Grattis Clara på födelsedagen! :) ♥

Lördag 6:e mars

Hejsan! :)
Vaknade 10.00. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten kläddde jag på mig lite. När jag var klar gick jag till gabriella. Vi bestämmde att vi skulle baka cheescake. Fast först var jag tvungen att äta lite middag. Efter middagen cyklade vi till kulla hallen och köpte det vi inte hade. Så nu ska vi sätta igån med bakandet.
Ha en solig dag puss ♥

Fredag 5:e mars

Hejsan! :)
Slutade skolan 13.35 något sånt. Efter skolan hängde jag med Matilda hem. Clara lockade Matildas hår och det blev jätte fint! Har precis ätit kvällsmat så nu måste jag fixa till mig lite för jag, Matilda och Clara ska på villan discot. Sen ska min pappa köra mig till Matilda så ska vi göra oss klara där. 
Ha en skön kväll puss ♥ 

Torsdag 4:e mars

Hejsan! :)
Kom hem från fbc hallen mer än två timmar sen. Jag kollade på tjejernas träning, fast jag kunde inte vara med för jag hade ont i mina knä. Åt kvällsmat för ett tag sen. Har precis gjort klart läxan. Nu ks jag kolla lite på tv.
Ha en skön kväll puss ♥

Onsdag

Hejsan! :)
Kom hem från Melissa mer än två timmar sen. Åt kvällsmat för ett tag sen. Har precis gjort läxan nu så ska kolla på Roomservice.
Ha en skön kväll puss ♥

Tisdag 2:e mars

Hejsan! :)
Kom hem från träningen för ett tag sen. Har precis ätit så nu ska jag duscha, sen måste man göra lite läxa. Men jag har iallafall inte så mycket typ bara engelska.
Ha en skön kväll puss ♥

Måndag 1:a mars

Hejsan! :)
Slutade skolan 14.30. Igentligen skulle jag, Sara och Melissa va men Melissa kunde inte. Så jag och Sara va istället. Vi hade kul. Sara åkte hem vid 17.30 tiden. När hon skulle cykla hem var det värsta stormen ute. Måste plugga på mina spanska glosor nu. Vi ska repetera alla glosor vi har haft. Sen ska jag duscha lite.
Vi hörs puss ♥

RSS 2.0