Söndag 29:e augusti

Hejsan! :)
Min mamma väckte mig vid 11 tiden. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten städade jag mitt rum. Nä jag var klar med städningen fixade jag till mig. Sen kallade pappa och sa att det var middag så då fick man gå ner och äta. Efter middagen cyklade jag till Matilda. Vi kollade på gamla foton. När klockan var 16.30 åt vi grillat det var sjukt gott. Nu ska vi kolla på ett program på tv:en.
Ha en skön kväll



Fredag 20:e augusti

Hejsan! :)
Ställde klockan på 09.00. Gick ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag till mig. Jag, Clara och Matilda skulle till Väla vid 11.00 tiden. Men det blev ändring till 12.00 istället. Så när var klar gick jag ut och väntade på att Matilda skulle komma och hämta mig. Men dom kom typ inte fören vid 13.00 tiden. Det var skit roligt på Väla. Vi åkte hem vid 17.00 tiden. När jag kom hem kollade jag på tv. När kvällsmaten var klar ropade mamma så då fick man gå ner och äta lite. Efter kvällsmaten kollade jag lite mer på tv. Ska snart till Clara, Matilda är också där så vi ska ha filmkväll. Så vi får se vilken film vi ska kolla på. 
Tack för en rolig dag på Väla! ♥
Ha en skön kväll


Måndag 9:e augusti

Godmorgon! :)
Vaknade 09.00. Kollade på sommarlovsmorgon. När det var slut gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten kollade jag lite mer på tv. Sen sa min mamma att jag skulle packa. För att vårt lag på Råbocka ska träna. Så snart ska jag äta middag. Vid 12.20 kommer Clara och hämtar mig.
Ha det bäst!


Söndag 8:e augusti

Hejsan! :)
Vaknade 09.00. Min farmor och farfar gjorde lite frukost. Efter frukosten kollade jag lite på tv. När klockan var 12.00 åt vi lite middag. Efter middagen hjälpte jag till med maten vi skulle ha på kvällen för att mina föräldrar, min bror, min farbror och mormor skulle komma och äta i husvagnen. När klockan var 16.00 bytade jag om lite och fixa till mig lite. Sen spelade jag och farmor lite kort. Sen kom alla. När klockan var 20.30 åkte vi hem. Så nu är jag hemma. Ska kolla lite på tv nu.
Ha en skön kväll.



Fredag 6:e augusti

Hejsan! :)
Har inte skrivit på jätte länge men det har ju varit så underbart väder! Jag har varit hos min farmor och farfar i nästan en vecka nu. Det har blivit väldigt mycket att man har solat och badat. Så jag hoppas att jag har blivit lite brunare. Idag har man inte gjort så mycket mest slappat. Ska åka hem på söndag har lite grejor vi ska göra till råbocka cupen. Kan inte skriva något inlägg förens på måndag för att vi sover i deras husvagn och dom har ingen data där.
Vi hörs !



RSS 2.0