Onsdag 30:e mars

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen cyklade jag till Clara. Vi slutade 13.00 idag. När jag kom hem satte jag mig vid tven ett tag. Sen ropade mamma att fikan var klar så då fick man ju gå och äta lite. Efter fikan började jag plugga. Vi har matte prov i morgon så vi får väl se hur det går. Tog en paus från pluggandet för att äta kvällsmat. Är typ klar med läxan nu ska bara kolla på matten lite till. Ska hoppa in i duschen snart sen blir det att mysa framför tven.
Ha en skön kväll ♥


 


Tisdag 29:e mars

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen cyklade jag till Clara. Vi slutade 15.30 idag. När jag kom hem fxade jag lite fika. Efter fikan satte jag mig vid tven ett tag. Sen fick man börja plugga lite. Vi har fysik prov i morgon och matte prov på torsdag. Så har typ bara pluggat sen jag slutade skolan. Behövde en liten paus från pluggandet så gick ner och åt lite kvällsmat. Efter kvällsmaten förhörde min pappa mig på fysiken, så vi får väl hoppas att jag inte har glömt allt tills i morgon. Nu ska jag kolla lite på matten sen ska jag mysa framför tven.
Ha en skön kväll ♥

Måndag 28:e mars

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen cyklade jag till Clara. Vi slutade 15.10 idag. Vi cyklade direkt till träningen, vi spelade ju dm i helgen så vår träning var chill. Träningen slutade 17.30 och då cyklade vi hem. När jag kom hem var kvällsmaten klar så då fick man ju äta. Efter kvällsmaten pluggade jag. Det är typ det ända jag har gjort sen jag kom hem från träningen. Vi har liksom fysik prov på onsdag. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att plugga mer.
P.s sitter vid min brors data så jag har inga bilder på denna datan.
Ha en skön kväll ♥

Lördag 26:e mars

Hejsan alla! :)
Min mamma väckte mig vid 05.30 tiden. Gick ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten klädde jag på mig och satte i mina linser. När jag var påklädd och linserna var i fixade jag mig det sista. Sen körde vi och hämtade Clara och hennes mamma. Vår första match var mot Helsningborg tror jag. Vi spelade typ mer än fyra matcher så är riktigt trött, men det gick ju skit bra för oss. Så i morgon spelar vi semifinal, vi har samling 08.30 så det blir att lägga sig tidigt ikväll också. Man ska ju ställa fram klockan en timme så då kommer man sova en timme mindre. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att mysa framför tven om jag inte somnar.
Ha en skön lördags kväll ♥


 


Fredag 25:e mars

Hejsan alla! :)
Förlåt för dålig uppdatering. Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen cyklade jag till Clara. Egentligen skulle vi sluta 14.40 men vi hade typ ingen spanska lektion så vi slutade vid 14.05 tiden. Fick skjuts hem av min mamma för jag orkade inte cykla ;$. När jag kom hem fixade jag lite fika. Efter fikan packade jag ner lite grejor som jag ska ha i morgon. Vi ska spela dm i innebandy, så jag var tvungen att packa grejorna jag skulle ha med mig idag för att vi ska typ samlas 07.10 i morgon. Jag fyllde år förra fredagen så idag ska jag ha en liten fest. Så vi ska bowla och lite sånt. Det ska bli riktigt kul. Men måste ändå försöka lägga mig tidigt ikväll annars kommer jag aldrig komma upp i morgon. Så nu måste jag fixa mig innan tjejerna kommer ♥
Ha en skön fredags kväll ♥


 


Tisdag 22:e mars

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. När jag var klar cyklade jag till Clara. Vi slutade 15.30 idag. Matilda och Clara följde med mig hem, så när vi kom hem fixade vi lite fika. Efter fikan gick vi upp på mitt rum och snackade och lite sånt. Matilda och Clara skulle hem vid 18.00 tiden. När dom hade cyklat hem var kvällsmaten klar så då fick man ju äta. Efter kvällsmaten satte jag mig vid datan. Sen gjorde jag min engelska läxa. Blev klar med den nästan precis. Så nu ska jag mysa framför tven.
Ha en skön kväll ♥


 

 


Söndag 20:e mars

Hejsan alla! :)
Förlåt för dålig uppdatering men det har varit mycket denna veckan så har inte hunnit skriva något inlägg. Vaknade 11.30 idag. Det var riktigt skönt att sova ut idag. När jag gick upp i morse kännde jag att jag hade väldigt mycket träningsverk i mina ben för vi spelade två matcher igår. Så nu har vi både vunnit f13 serien och f14 serien. Så himla härligt. Men när jag väl kom upp ur sängen gick ner och fixade lite frukost. Efter fukosten satte jag mig vid tven ett tag. Sen klädde jag på mig och fixade mig lite. Vi ska ju ha en bok utläst tills i morgon så jag har nästan bara läst hela dagen. Men sen ropade mamma att middagen var klar så då fick man ju ta en paus från läsandet. Efter middagen satte jag mig vid datan. När jag hade suttigt där ett tag fick jag läsa igen. Jag brukar typ aldrig läsa men det är typ bara för jag aldrig hinner. Sen ropade mamma att kvällsmaten var klar så då fick man ju äta lite. Efter kvällsmaten hade jag äntligen läst ut boken. Men vi skulle göra en bokreseption (stavning?) också så då skulle man berätta vad boken handlade om, vad författaren hette osv. Blev klar med det för ett tag sendan så nu ska jag sätta mig och mysa framför tven.
Ha en skön söndagskväll ♥

 




Tisdag 15:e mars

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen väntade jag på att Clara skulle komma och hämta mig. Vi slutade 15.30 idag och då kom min mamma och hämtade mig. När jag kom hem fixade jag lite fika. Efter fikan satte jag mig och pluggade. Har typ bara gjort det sen jag kom hem från skolan. Sen ropade mamma att kvällsmaten var klar så då fick man ju äta lite. Och nu sitter jag här. Måste läsa i min bok lite sen blir det väl att packa ner idrotts grejor för vi har idrott i morgon på morgonen.  Kommer få väldigt tråkigt i morgon i skolan för att Matilda är sjuk och Clara är i tåssjö. Menmen vi slutar ändå tidigt i morgon så jag överlever nog.
Ha en skön kväll ♥


 


Måndag 14:e mars

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen cyklade jag till Clara. Vi slutade 15.05 idag. Vi tränade inte idag för att några skulle spela match ikväll. När jag kom hem fixade jag lite fika. Efter fikan satte jag mig och pluggade. Det är typ det ända jag har gjort sen jag slutade skolan. Sen ropade mamma att kvällsmaten var klar så då fick man ju äta lite. Efter kvällsmaten pluggade jag igen. Nu måste jag läsa i min bok sen blir det att mysa framför tven och kolla på CSI.
Ha en skön kväll ♥


 



 

 

 

 


Söndag 13:e mars

Hejsan alla! :)
Jag och Matilda vaknade vid 8 tiden. Jag gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i fixade jag mig. När vi var färdig fixade gick vi ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten cyklade vi till sibylla där Clara väntade. Sen cyklade vi till kungsgårdshallen där Jonna skulle spela. Matchen blev 1-1. När matchen var slut cyklade vi hem till Matilda för att äta middag. Vårt egna lag skulle spela match mot Munka vid 4 tiden, så vi chillade lite sen cyklade vi ner till stan för att se om någon affär hade öppet men det var bara åhlens. När vi hade kollat där ett tag så cyklade vi ner till hallen. Där var det match i full gång. Vårt lag vann med 4-2. Alltid gött att vinna över Munka. När den matchen var slut cyklade jag hem. När jag kom hem var kvällsmaten klar så då fick man ju äta lite. Efter kvällsmaten pluggade jag. Det är det ända jag har gjort sen jag kom hem, men det är bara för vi har so prov på fredag och så ska jag läsa ut en bok på 180 sidor till typ den 21. Vi har ingen träning i morgon så då blir det väl att plugga hela dan.
Hoppas ni har roligare kväll än jag ♥



Fredag 11:e mars

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen cyklade jag till Clara. Vi slutade 14.40. När jag och Matilda kom hem till mig fixade vi lite fika. Efter fikan satte vi oss vid datan, vi nörda rebubbled. Sen ropade mamma att kvällsmaten var klar så då fick man ju äta lite. Efter kvällsmaten satte vi oss vid datan igen. Men vi satt inte så länge för Matilda skulle hem. Och nu sitter jag här. Ska ha lite fredagsmys nu framför tven, vi får väl se hur det går i let's dance.
Ha en skön kväll ♥

 


Torsdag 10:e mars

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen väntade jag på att Clara skulle komma och hämta mig. Det gick ju inte att cykla till skolan idag för det var skit halt ute. Vi slutade 15.05 och då kom Matildas pappa och hämtade oss. Han körde oss till fbc hallen för vi har ju träning direkt efter skolan. Träningen slutade 17.15 och då körde Matildas pappa oss hem. När jag kom hem var kvällsmaten klar så då fick man ju äta lite. Efter frukosten gjorde jag lite läxa som vi har tills i morgon. För en gång skull har vi bara en läxa tills i morgon. När jag var klar med spanska läxan hoppade jag in i duschen. Och nu sitter jag här. Ska packa mina idrotts kläder sen blir det att mysa framför tven.
Ha en skön kväll ♥


 



 

 


Onsdag 9:e mars

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen cyklade jag till Clara. Vi slutade 13.00 idag fast jag fick stanna kvar till 14.00 för att göra ett engelska förhör. När jag var klar med det kom min mamma och hämtade mig, Clara åkte också med. När jag kom hem fixade jag lite frukost. Efter frukosten slappade jag framför tven. När det inte var något roligt på tven längre satte jag mig vid datan. Men sen fick man ju göra sina läxor som man har tills i morgon. Är klar med läxorna nu eller har bara kemin kvar. Så ska hoppa in i duschen sen ska jag mysa framför tven.
Ha en skön kväll ♥


 


Tisdag 8:e mars

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.00. Hoppade in i duschen. När jag var färdig duschad så klädde jag på mig och satte i mina linser. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen cyklade jag till Clara. Vi slutade 15.30 idag. Tisdagarna är helt klart dom segaste dagarna. Direkt efter skolan cyklade jag och Matilda ner till fbc hallen. Vi satt och pluggade lite sen kom Jonna och hennes lag för dom skulle ju träna. Deras träning var slut 18.00 och då cyklade jag och Matilda hem. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten satte jag mig och pluggade. Och nu sitter jag här. Ska fortsätta med SO läxan som vi har tills i morgon det kommer nog ta ett tag innan jag blir klar med den menmen det är bara att tuta och köra.
Ha en skön kväll ♥

(gammal bild)

 


Måndag 7:e mars

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. När jag var klar cyklade jag till Clara. När Clara var klar cyklade vi till Matilda. Sen cyklade vi till skolan. Vi slutade skolan 15.05 fast jag väntade på Bella tills hon slutade, då cyklade vi till fbc hallen. Fast jag tränade inte idag för jag har ju precis varit sjuk. Träningen slutade 17.30 så då cyklade vi hem. När jag kom hem var kvällsmaten klar så då fick man ju äta. Efter kvällsmaten satte jag mig och pluggade. Vi har sjukt mycket läxor men dom måste ju göras. När jag äntligen var klar med läxan satte jag mid vid tven. Och nu sitter jag här. Ska mysa framför tven och kolla på CIS NY.
Ha en skön kväll ♥
Clara fyller faktiskt år idag :)
grattis honey hoppas du har fått en underbar dag love u ♥


bjuder på en bild när jag var liten

 



 



 

 

 


Torsdag 3:e mars

Hejsan alla! :)
Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men jag är sjuk. Det är aldrig roligt att vara sjuk men jag börjar bli bättre nu men jag tror inte jag kan gå till skolan i morgon, har fortfarande feber. Nu ska jag göra lite te sen blir det att mysa framför tven.
Jag hoppas ni har roligare dag än mig ♥



RSS 2.0