Söndag 27:e februari

Hejsan alla! :)
Ställde klockan på 10.30. Gick upp och gjorde lite frukost. Efter frukosten satte jag i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i fixade jag mig det sista. Sen cyklade jag till Matilda. Jag och Matilda åt lite middag sen cyklade vi till fbc hallen, där träffade vi Clara. Vi kollade på Jonnas brors match, dom vann med 20-1. När den matchen var slut spelade p97 match så vi kollade på den också, dom vann också. När den var slut cyklade vi hem till Matilda. Pappa kom och hämtade mig vid 18.00 tiden. När jag kom hem var kvällsmaten klar så då fick man ju äta. Efter kvällsmaten satte jag mig vid tven. Och nu sitter jag här, blir väl att mysa framför tven det känns som jag börjar bli förskyld men vi får väl se.
Ha en skön kväll ♥

 




Torsdag 24:e februari

Hejsan alla! :)
Vaknade 10.30. Gick upp och fixade lite frukost. Efter frukosten satte jag mig vid tven. Det är typ bara det jag har gjort idag. Men har varit riktigt seg idag så då är det skönt att slappa lite. När min mamma kom hem från jobbet käkade vi lite middag. Efter middagen satte jag mig vid datan. Sen bytade jag om till träningskläder. När jag var påklädd och hade fixat mig lite ropade mamma att fikan var klar. Efter fikan packade jag ner skor, vattenflaska och mina knäskydd. Sen kom Matilda och hämtade mig. Träningen var slut 17.15. När jag kom hem satte jag mig vid tven. Sen ropade mamma att kvällsmaten var klar så då fick man ju gå och äta. Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det väl att mysa i soffan och kolla på CSI.
Ha en skön kväll ♥


 


Måndag 21:e februari

Hejsan alla! :)
Jag, Matilda och Clara ställde klockan på 07.30 men vi somnade typ om till 08.00. Om ni undrade så skulle vi till Väla. Vi gick upp och klädde på oss och fixade oss. När vi var påklädda och fixade gick vi ner och gjorde lite frukost. Efter frukosten packade jag och Clara ner våra sängkläder. När allt var nerpackat kom min mamma och hämtade oss. Sen körde vi till Väla. Jag hittade lite grejor men inte jätte mycket. Jag fyller snart år och då önskar jag en ny klocka, hittade en på Ur&Penn som var riktigt fin. Vid 14.00 tiden körde vi hem. När jag kom hem satte jag mig framför tven fast jag kunde inte sitta där så länge för jag skulle byta om till tränings kläder. Matilda kom och hämtade mig vid 15.30 tiden. Träningen slutade 17.30 och då kom min mamma och hämtade oss. När jag kom hem var kvällsmaten klar så då fick man ju äta. Efter frukosten satte jag mig vid tven. Har precis duschat så ska sätta mig och kolla på tve igen.
Ha en skön kväll ♥
Ps: Tack för en rolig dag/natt + Väla tjejer ♥


(precis duschat)



Torsdag 17:e februari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och fixade lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen körde mamma oss till skolan. Vi slutade 15.10 och då kom Matildas pappa och hämtade oss. Vi hade ju träning direkt efter skolan så han körde oss till fbc hallen. Träningen slutade 17.15 och då kom min pappa och hämtade oss. När jag kom hem var kvällsmaten klar så då fick man ju äta lite. Efter kvällsmaten satte jag mig framför tven. Sen gick jag in och duschade. Vi hade ingen läxa tills i morgon som är riktigt skönt och vi har sovmorgon i morgon för att vår bildlärare är sjuk så det är också riktigt skönt. Och nu sitter jag här. Ska packa ner idrotts kläder för vi har idrott i morgon. Sen ska jag mysa framför tven.
Ha en skön kväll/natt ♥


 


Onsdag 16:e februari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och fixade lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. Sen gick jag ut och väntade på att Clara skulle komma och hämta mig. Vi slutade 13.00 och då kom min mamma och hämtade mig. När jag kom hem satte jag mig framför tven. Sen ropade mamma att fikan var klar så då fick man fika lite. Efter fikan gjorde jag läxorna som vi har tills i morgon. Som vanligt har vi mycket läxor tills i morgon. När jag var klar med läxorna gick jag ner och åt lite kvällsmat. Efter kvällsmaten slappade jag framför tven. Och nu sitter jag här. Har precis duschat och ska packa ner mina innebandy grejor för vi har träning direkt efter skolan i morgon.
Ha en skön kväll ♥


(precis duschat)

 


Måndag 14:e februari

Hejsan alla! :)
Glad alla hjärtans dag ♥
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och fixade lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen körde mamma oss till skolan (mig, Clara & Matilda). Vi hade ingen engelska idag så vi slutade tidigare. Det var sjukt skönt att inte ha någon engelska för den lektionen är alltid så seg. Matildas pappa kom och hämtade oss vid 15.30 tiden. Han körde oss direkt till fbc hallen. Träningen slutade 17.30 och då körde Matildas pappa oss hem också. När jag kom hem var kvällsmaten klar så då fick man ju äta. Efter kvällsmaten hoppade jag in i duschen. När jag var klar i duschen pluggade jag till spanska provet som vi har i morgon. Och nu sitter jag här. Ska plugga lite till på spanska provet sen orkar jag inte mer så då ska jag slappa framför tven.
Ha en skön alla hjärtans kväll ♥



Söndag 13:e februari

Hejsan alla! :)
Min mamma väckte mig vid 08.00 tiden. Gick ner och fixade lite frukost. Efter frukosten satte jag i mina linser och klädde på mig mina match kläder. När jag var påklädd och linserna var i fixade jag mig det sista. Sen körde min mamma mig till Förslöv. Det blev 2-2 bra jobbat tjejer!. När jag kom hem var middagen klar så då fick man ju äta lite. Efter middagen gick jag upp och pluggade. Vi har matte prov i morgon och sen har jag spanska prov på tisdag. Det enda
jag har gjort denna helgen är att plugga till proven. Inte precis så roligt men det måste ju göras. Sen ropade mamma att kvällsmaten var klar. Efter kvällsmaten satte jag mig framför tven. Och nu sitter jag här. Ska packa ner mina innebandy grejor nu för vi har träning direkt efter skolan i morgon.
Ha en skön kväll ♥

(inget smink)

 


Fredag 11:e februari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15 Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och fixade lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista sen cyklade jag till Clara. När hon var klar cyklade vi till Matilda och sen cyklade vi till skolan. Vi slutade 14.40 idag. Jag och Clara följde med Matilda hem efter skolan. Vi bestämmde vad vi skulle ha på oss på discot men annars slappade vi bara. Min pappa kom och hämtade mig och Clara vid 17.30 tiden. När jag kom hem satte jag mig framför tven. Sen ropade mamma att kvällsmaten var klar så då fick man äta. Efter kvällsmaten fixade jag mig lite. Så nu ska jag slappa tills Matilda kommer och hämtar mig.
Ha en skön fredags kväll ♥


Torsdag 10:e februari

Hejsan! :)
Vaknade 08.00. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och fixade lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. Sen gick jag och Clara till ishallen och där mötte vi Matilda. Vi hade en sån vinterfrilufsdag. Det var sjukt tråkigt att åka skridskor men som tur var fick man sluta tidigt. Så vi slutade vid 12.30 tiden. Fast jag, Matilda och Clara stannade kvar ett litet tag. När jag kom hem satte jag mig framför tven. Efter ett tag ropade mamma att middagen var klar. Efter middagen satte jag mig framför tven igen. Vid 15.00 tiden bytade jag om till innebandy kläder för vi hade träning. När jag ombytt gick jag ut och väntade på att Matilda skulle komma och hämta mig. Träningen slutade 17.15 och då körde Matildas pappa oss hem. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten gjorde jag matte läxan som vi har tills i morgon. Och nu ska jag hoppa in i duschen.
Ha en skön kväll ♥


 


Onsdag 9:e februari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och fixade lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. När jag var klar körde min mamma mig och Clara till skolan. Vi slutade 13.00 idag och då kom min mamma och hämtade mig. När jag kom hem satte jag mig framför tven. Sen fixade jag lite fika. Jag skulle till tandläkaren vid 15.45 tiden för att dra ut en tand. När jag kom hem satte jag mig framför tven igen. Man får ju inte äta på en timme när man har dragit ut en tand. Sen ropade pappa att kvällsmaten var klar så då fick jag äta. Efter kvällsmaten fixade jag mig lite för att jag skulle vara sargvakt (stavning?) med Matilda, Clara, Jonna och Johanna när damlaget spelade. Fbc vann med 6-4. När jag kom hem satte jag mig lite vid tven igen. Nu ska jag sova godnatt söta bloggläsar ♥



Tisdag 8:e februari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och fixade lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. Sen kom Clara och hämtade mig. Vi slutade 15.30 idag och då kom min mamma och hämtade oss. Mamma släppte av mig hos Clara. Matilda ringde och sa att hon hade kommit hem från semestern. Det kändes som hon var borta mer än en vecka, har saknat henne massor!. Så vi gick så klart och träffade henne. Men vi kunde tyvärr inte prata så mycket med henne för jag och Clara var tvugna att göra läxan som vi har tills i morgon. Vid 18.30 tiden skulle jag hem. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten fortsatte jag med min läxa. När jag var klar med den satte jag mig vid tven. Och nu sitter jag här.
Ha en skön kväll/natt ♥



 




Måndag 7:e februari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och fixade lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. När jag var klar körde min mamma mig och Clara till skolan. Vi slutade 15.05 och då kom mamma och hämtade oss. Vi har ju träning direkt efter skolan så hon körde oss till fbc hallen. Träningen slutade 17.30 och då kom min pappa och hämtade oss. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten gjorde jag min läxa. Håller fortfarande på med min läxa. Det är helt sjukt för vi har typ tre läxor varje dag. När jag är klar med läxan ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag slappa framför tven. Kommer nog somna ganska snabbt idag för är sjukt trött.
Ha en skön kväll ♥



Lördag 5:e februari

Hejsan alla! :)
Min mamma väckte mig vid 10.00 tiden. Gick upp och fixade lite frukost. Efter frukosten fick jag veta att det inte var någon match idag eller egentligen skulle vi spela två matcher idag men den mot Malmö blev inställd och den mot Röke blev också inställd för det var många som var sjuka. Så efter frukosten satte jag mig vid tv:en. Sen satte jag i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i spelade jag och pappa lite kort. Sen ropade mamma att middagen var klar så då fick man gå ner och äta lite. Min fabror kom hem till oss och snackade lite. Så jag följde med han hem sen. Vid 18.00 tiden åkte vi till någon Thai resturang för att äta. När vi kom hem kollade vi på en film. Ska gå och sova nu så godnatt söta bloggläsare ♥



Fredag 4:e februari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och fixade lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. Sen körde min mamma mig och Clara till skolan. Vi slutade 14.40 och då kom mamma och hämtade oss. När jag kom hem fixade jag lite fika. Efter fikan satte jag mig vid tv:en. Har typ bara slappat framför tv:en sen jag slutade skolan. Men är ganska trött nu när det är fredag så då är det skönt att slappa framför tv:en. Efter ett tag ropade min mamma att kvällsmaten var klar så då fick man äta. Efter kvällsmaten satte jag mig vid datan. Och jag sitter fortfarande här. Men ska byta om till några mysigare kläder nu sen ska jag kolla på let's dance.
Ha en skön kväll ♥


 


Torsdag 3:e februari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och fixade lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. Sen väntade jag på att Clara skulle komma och hämta mig. Vi slutade 15.05 och då kom min mamma. Vi har träning direkt efter skolan så min mamma körde oss till fbc hallen. Träningen slutade 17.30 och då kom mamma och hämtade oss. När jag kom hem var kvällsmaten klar så då fick man äta. Efter kvällsmaten gjorde jag spanska läxan som vi har tills i morgon. Har precis duschat så nu ska slappa framför tv:en.
Ha en skön kväll/natt ♥


(helt random bild)

 


Onsdag 2:e februari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. När jag var klar körde min mamma mig och Clara till skolan. Vi hade engelska prov idag. Det var ganska svårt så jag hoppas inte jag får ig. Vi slutade efter engelskan (klockan 13.00) då kom min mamma och hämtade mig och Bella. Mamma släppte av mig hemma hos Bella. Vi satt vid tv:en lite och datan lite. Jag skulle hem vid 16.00 tiden. När jag kom hem gjorde jag läxan. Efter ett tag ropade mamma att kvällsmaten var klar så då fick man äta. Efter kvällsmaten gjorde jag mer läxa vi har liksom tre läxor tills i morgon, men nu är jag klar så ska hoppa in i duschen nu. Sen blir det att slappa framför tv:en.
Ha en skön kväll/natt ♥



(lite random bild men jag bjuder på den)

 


Tisdag 1:e februari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mia linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. Sen gick jag ut och väntade på att Clara skulle hämta mig. Vi hade temadag fram till klockan 1 så det var ganska chill. Vi slutade 15.30 och då kom min mamma och hämtade oss. När jag kom hem fixade jag lite fika. Efter fikan satte jag mig vid tv:en. Sen började jag plugga till engelska provet och så klart gjorde jag den andra läxan som vi har tills i morgon. Min pappa har precis förhört mig på engelskan så nu ska jag packa ner idrotts kläder för vi har idrott i morgon. Sen ska jag slappa framför tv:en.
Ha en skön kväll/natt ♥


 



 


RSS 2.0