Fredag 30:e april

Hejsan! :)
Det är ju valborg idag. Egentligen skulle vi till stranden med skolan, men det blev inte för det ösregnade. Vi slutade 12.15. Efter skolan stannade ganska många kvar men det var bara max h, ludde, stephan, fille, melissa och jag som hade vattenkrig och det regnade fortfarande så man blev ganska blöt! Men det var as kul. Melissa följde med mig hem och nu ska hon sova här.
Ha en skön kväll puss ♥

Måndag 19:e april

Hejsan! :)
Vi slutade skolan typ vid 14.30. När jag kom hem var fikan klar. Efter fikan kollade jag lite på tv. Sen var man tvungen att göra läxan. Åt kvällsmat för en timme sen. Ska kolla lite på tv nu.
Ha en skön kväll puss ♥

Söndag 18:e april

Hejsan! :)
Min pappa väckte mig 11.00. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag till mig lite. När jag var klar gick jag ut lite och nu ska jag kolla lite på tv.
Ha det bäst puss ♥

Söndag 11:e april

Hejsan! :)
Jag och Gabriella åkte till min koloni och satte upp studsmattan. När den var uppsatt så hoppade vi och tog roliga bilder som kommer sen. Hade jätte kul. Efter ett tag åkte vi hem till mig och satte oss vid tv ett tag sen satte vi oss vid datan. Sen skulle Gabriella hem för jag var tvungen att träna på mitt biologi prov som vi ska ha någon gång denna veckan.
Ha en skön kväll puss ♥

Här kommer lite bilder :)


älskar dig gumman! ♥


Söndag 11:e april

Hejsan! :)
Vaknade 10.30. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag till mig. Gabriella kom hit så vi va lite. Ska äta nu och det skulle Gabriella också. Sen ska vi till min koloni för att sätta upp studsmattan. 
Ha en bra dag puss ♥

Lördag 10:e april

Hejsan! :)
Kom hem från fbc cupen för ett tag sen. Vi kom trea bra jobbat tjejer ! Ska duscha lite nu sen ska jag slappa lite är as trött.
Ha det bäst puss ♥

Torsdag 8:e april

Hejsan! :)
Kom hem från träningen mer än 2 timmar sen. Duschade för ett tag sen. Har precis gjort klart läxan. Ska kolla lite på tv nu.
Ha en skön kväll puss ♥

Söndag 4:e april

Hejsan! :)
Pappa väckte mig vid 11.00 tiden. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten gick jag upp och klädde på mig lite. Ska snart äta middag sen ska jag och min farbror kolla på bio i helsingborg.
Ha en bra dag puss ♥

Lördag 3:e april

Hejsan ! :)
Har inte bloggat på länge men det får vi ändra på. Kom hem från min mormor precis. Min familj och mina kusiners familj har städat på min mormors gård. För hon ska flytta så ska där vara någon visning på huset så måste man städa. Måste duscha nu ska till gäster vid 17.30 tiden.
Ha det bäst puss ♥

RSS 2.0