Måndag 28:e juni

Hejsan! :)
Jag och min kusin vaknade vid 08.00 tiden. Låg kvar i våra sängar ett tag och snackade lite. Sen så kallade min mamma att det var frukost så då gick vi upp och åt lite. Har precis fixat till oss. Så nu ska vi snart iväg till badhuset. För dom ska typ gå på märkestagning där man tar såna där märken när man simmar.
Ha det skönt i det varma vädret! :)



Söndag 27:e juni

Hejsan! :)
Min pappa väckte mig 10.00. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten kollade jag på tv. När jag hade kollat ett tag gick jag och duschade. När jag hade duschat fixade jag till mig lite sen satte jag mig vid datan. Vid 12.30 var middagen klar. Efter middagen körde mina föräldrar till kolonin och min bror åkte till stranden. Så jag solade lite när jag var ensam hemma. Jag är ju jätte vit. Sen ringde mina föräldrar och sa att fikan var klar på kolonin så jag cyklade dit och fikade. Efter fikan cyklade jag hem igen för att packa lite. Jag och min mamma ska sova över hos mina kusiner i Hässleholm. Sen den älsta kusinen jag har ska hänga med hem till mig i morgon och sova över. Ska bara kolla så jag har fått med vad jag behöver, men jag behöver inte ha med så mycket för det är ju bara en natt vi ska sova där.
Ni får ha det skönt i det varma vädret! :)



Torsdag 24:e juni

Hejsan! :)
Vaknade 09.00. Kollade på sommarlovs morgon. När det var slut gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten kollade jag på tv igen. Sen ringde jag Gabriella och frågade om vi kunde va och det kunde vi. Så jag fixade till mig sen cyklade jag till lindbanan. Där va Elin, Sebbe och Hugo. Så alla va. Vi hade jätte kul. När klockan var 13.30 cyklade jag hem för att äta middag sen var jag med dom igen. När klockan var 17.30 ringde min pappa och sa att kvällsmaten var klar. Efter kvällsmaten städade jag mitt rum för att vi ska ha gäster i morgon. Blir nog att sova över med Elin och Gabriella. Så nu måste jag packa lite grejor.
Ha en skön kväll.



Onsdag 23:e juni

Hejsan! :)
Vaknade hos Matilda i morse. Jag och Clara sov liksom över hos henne. Vi vaknade vid 09.00 tiden och satte på tv och kollade på sommarlovs morgon. När det var slut gick vi ner och åt lite frukost. Efter frukosten gick vi upp på Matildas rum och snackade lite och slappade. När klockan var 12.30 cyklade jag hem. När jag kom hem åt jag lite middag. Efter middagen slappade jag för att vi tränade idag. Matilda kom och hämtade mig vid 16.10. Vi hade inga bollar på träningen så vi fick köra fys istället. Det känns i kroppen nu. Efter träningen stannade jag, Clara och Matilda kvar lite för att passa och skjuta. Sen kom Claras pappa och hämtade oss. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten gick jag och duschade. Och nu ska jag slappa lite framför tv.
Ha en skön kväll.






Söndag 20:e juni

Hejsan! :)
Min pappa väckte mig vid 10.00 tiden. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten klädde jag på mig. När jag var klar åkte jag och min familj till ikea. Vi köpte en ny lampa till mitt rum och lite andra saker. När vi hade handlat det vi skulle åkte vi hem. När jag kom hem gick jag till Gabriella för att hon fyller år idag, grattis. Vi åt tårta det var jätte gott. När vi hade ätiti klart gick vi ut lite. Vi träffade Issa, Elin och Sebbe och några flera. Efter ett tag stack jag till skolan för att Matilda och Clara var där. Så jag var lite med dom. När klockan var ungefär 18.30 åkte jag hem. När jag kom hem bytade jag om till tränings kläder för att jag och min pappa skulle ut och springa lite. När vi kom hem duschacde jag. Efter jag hade duschat åt jag lite kvällsmat. Nu ska jag slappa lite framför tv.
Ha en skön kväll.





Bio :)

Hejsan! :)
När jag hade städat klart åkte jag till stan med Matilda och Clara. Fast jag kunde inte vara där så länge för att jag skulle kolla på bio med min farbror. Vi kollade på streetdance. Den var riktigt bra. Efter filmen åt vi på MC Donald´s. När vi hade ätit klart åkte vi hem till mig. Jag packade lite grejor för jag ska sova hos min farbror inatt. När vi hade pratat ett tag med mina föräldrar åkte vi hem till min farbror. Nu ska vi kolla på någon film.



Fredag 18:e juni

Hejsan! :)
Vaknade 09.30. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten kollade jag på tv. Nu måste jag städa typ hela lägenheten as jobbigt. Men vi hörs.


Torsdag 17:e juni

Hejsan! :)
Vaknade hos Gabriella idag. Vi kollade lite på sommarlovs morgon. Vi låg typ kvar i våra sängar tills klockan var 11.00. Sen fick vi gå upp och göra lite frukost. Det blev våfflor. När vi hade ätit klart skulle jag hem. Vid 12.30 skulle jag äta middag. Efter middagen slappade jag. För jag skulle träna vid 16.30 tiden. När jag kom hem efter träningen var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten gick jag och duschade. Sen satte jag mig här. Och nu ska jag kolla lite på tv.


Tisdag 15:e juni

Hejsan! :)
Vaknade 09.00. Kollade på sommarlovsmorgon. När det var slut åt jag lite frukost. Sen ringde Matilda och undrade om vi kunde va. Så jag fixade till mig och sen cyklade jag till henne. Vi skulle passa hennes hund. Den är jätte gullig. Det var lite jobbigt för den ville leka hela tiden. Sen blev hunden trött och somnade och då kunde jag och Matila kolla på film. När vi hade kollat klart på filmen kom Matildas kusin. Vi spelade lite spel och sånt. Vid 18.00 tiden skulle jag hem. När jag kom hem var maten klar. Efter maten kollade jag lite på tv och nu sitter jag här.



Onsdag 9:e juni

Hejsan! :)
Slutade skolan 13.50. När jag kom hem gjorde jag lite fika. Efter fikan kollade jag på tv. När jag hade kollat ett tag bytade jag om till tränings kläder. Matilda kom och hämtade mig vid 16.00 tiden. När vi kom ner till fbc hallen var hallen låst. Så tränarna fick ringa någon som kom med nycklarna. Men det tog typ en halv timme innan han kom. Så vi fick inte träna så jätte länge. När jag kom hem från träningen var maten klar. Efter kvällsmaten duschade jag lite. Ska kolla lite på tv nu.





Tisdag 8:e juni

Hejsan! :)
Slutade skolan 14.20. Jag och Clara följde med Matilde hem efter skolan. När vi kom hem till Matilda gjorde vi lite fika. Efter fikan skulle Clara och Matilda gör klart något som vi jobbar med i musiken. Efter tag började Clara att frysa och så kände jag på hennes huvud och hon var jätte varm. Så hon fick åka hem för att hon hade feber. Hoppas hon blir frisks tills på fredag. Så jag och Matilda fick göra klart arbetet. När vi var klara lekte vi med Matildas hund. Den är så gullig. När han hade blivit trött åt vi lite kvällsmat. Efter kvällsmaten kom mina föräldrar för att se hunden. Klockan 19.30 skulle jag hem. När jag kom hem satte jag mig här och nu ska jag kolla lite på tv.


Måndag 7:e juni

Hejsan! :)
Hade vattenkrig idag i skolan för att det var sista idrotts lektionen med Kent. Han bjöd oss på glass. Alltid gott. Det var jätte kul när vi hade vattenkrig men ganska kallt. Man kan säga att man blev jätte blöt. Slutade skolan 14.30 men stannade var lite för att göra klart låten till avslutningen. Den är riktigt bra. När vi var klara med låten cyklade jag hem. När jag kom hem var fikan klar. Efter fikan bytade jag om till tränings kläder för vår sommar träning började idag. Jag kunde inte gör vissa övningar för jag hade ont i min knä. Träningen slutade 17.30. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten kollade jag lite på tv. Har precis duschat och ska kolla lite på tv nu.


Torsdag 3:e juni

Hejsan! :)
Slutade 13.50. Följde med Bella hem. När vi kom hem till henne gjorde vi lite fika. Efter fikan satte vi oss vid datan. När vi hade suttit där ett tag gick vi ut och tog lite bilder. Efter ett tag gick vi hem till Bella igen och satte oss vid datan. Skulle hem vid 17.30 tiden. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Sen skulle jag och mina föräldrar kolla på en teater på nyhem. Min boror var med där. Den var jätte rolig. När vi kom hem gjorde jag läxan. Nu ska jag kolla lite på tv.



Onsdag 2:e juni

Hejsan! :)
Kom hem från skolresan vid 17.00 tiden. Vi var i fun city, det ligger i Varberg. Det var as kul. När jag var hemma åt jag lite kvällsmat. Efter kvällsmaten satte jag mig här. Ska kolla lite på tv nu. 

                                              Gud vad underbart väder ! :)




RSS 2.0