Måndag 31:a januari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. När jag var klar körde min mamma oss till skolan. Vi slutade 15.10 och då kom min mamma och hämtade oss. Vi hade träning direkt efter skolan så min mamma körde oss till fbc hallen. Träningen slutade 17.30 och då körde Matildas pappa oss hem. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten pluggade jag till engelska provet. Min pappa förhörde mig på det och då kunde jag det ganska bra. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag slappa framför tv:en.
Ha en skön kväll
/natt ♥

 


Söndag 30:e januari

Hejsan alla! :)
Mamma väckte mig 07.30. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten gick jag upp och klädde på mig mina match kläder och satte i mina linser. När jag var påklädd och linserna var i packade jag min väska med det jag skulle ha med mig. Både min mamma och pappa ville kolla på matchen. Så dom körde mig till kronoslätt för det var där vi skulle samlas. Idag skulle vi inte åka lika långt vi skulle bara åka till Klippan. Vi vann mot Åby med 3-1. Bra spelat tjejer!. När jag kom hem åt jag lite middag. Efter middagen satte jag mig vid tv:en. Har typ bara slappat framför tv:en sen jag kom hem. Men vi har engelska prov på onsdag så jag måste träna till det nu.
Vi hörs ♥


(nyduschad & inget smink)

 


Lördag 29:e januari

Hejsan alla! :)
Mamma väckte mig vid 09.00 tiden. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten gick jag upp och klädde på mig mina match kläder och satte i mina linser. När jag var påklädd och linserna var i packade jag min väska med det jag skulle ha med mig. När allt var nerpackat körde min pappa mig till kronoslätt för det var där vi skulle samlas. Vi skulle åka ända till Lund så vi satt i bilen ungefär i en timme. När vi skulle värma upp var man ganska stel. Men vi vann mot Lugi med 5-4. Skit bar spelat tjejer!. Jag sov hela vägen hem. Var skit trött efter matchen. När jag var hemma var middagen klar. Efter middagen gick jag upp på mitt rum och la mig i sängen och somnade. När jag vaknade satte jag mig vid tv:en. Vid 18.00 tiden ropade mamma att kvällsmaten var klar så då fick man gå ner och äta. Efter kvällsmaten satte jag mig vid datan. Nu ska jag slappa framför tv:en är ganska trött. Man får lägga sig tidigt idag för vi har tidig match i morgon mot Åby.
Ha en skön kväll ♥


(trött)

 


Fredag 28:e januari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15 som vanligt. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. När jag var klar cyklade jag till Clara. Sen cyklade vi till Matilda. Slutade 14.40 idag. Fast jag och Bella stannade kvar ett tag sen kom hennes mamma och hämtade oss. När jag kom hem fikade jag lite. Efter fikan satte jag mig vid tv:en. Och nu sitter jag här. Min mamma ropade att kvällsmaten var klar så då får man väl gå ner och äta. Efter kvällsmaten ska jag till öppen fredag med Matilda och Clara.
Ha en skön kväll ♥


 


Tisdag 25:e januari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15 som vanligt. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig idrotts kläder för vi skulle spela innebandy idag i skolan så vi hade inga lektioner. När jag var påklädd gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista: När jag var klar gick jag ut och väntade på att Matilda skulle hämta mig. När vi kom till skolan väntade där en buss som vi skulle åka med till Munka. Vi vann hela turneringen eller vad man ska kolla det. Vid 14.00 tiden åkte jag med Matilda hem. Vi körde inom skolan för att hämta läxböcker. När jag kom hem satte jag mig vi tv:en. Jag somnade nästan i soffan. Så jag tror jag kommer somna ganska snabbt ikväll. Efter ett tag kom jag på att vi hade läxa tills i morgon så då fick man gå upp på sitt rum och plugga. När jag var klar med läxan ropade pappa att kvällsmaten var klar. Efter kvällsmaten hoppade jag in i duschen. När jag hade duschat pluggade jag till svenska provet. Nu ska jag slappa framför tv:en med pappa.
Ha en skön kväll/natt ♥


(precis duschat)

 




Måndag 24:e januari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och åt frukost. Efter fukosten fixade jag mig det sista. När jag var klar körde min mamma mig till skolan. Matilda var ledig och Clara var sjuk så jag kännde mig lite ensam i skolan. Vi slutade klockan 15.05 och då kom min mamma och hämtade mig och körde mig till träningen. Träningen slutade 17.30. Då kom min mamma och hämtade mig. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten gick jag upp på mitt rum och pluggade. När jag var klar med läxorna satte jag mig här. Ska hoppa in i duschen nu. Sen ska jag nog slappa framför tv:en. Vi har innebandy i morgon i skolan så vi får väl se hur det går.
Ha en skön kväll/natt ♥


 


Söndag 23:e januari

Hejsan alla! :)
Vaknade vid 11 tiden. Låg kvar i sängen ett tag sen ropade mamma att frukosten var klar så då fick man gå ner och äta. Efter frukosten kollade jag på tv. När det inte var något roligt längre gick jag upp och klädde på mig. När jag var påklädd satte jag mig vid datan. Efter ett tag ropade pappa att middagen var klar. Efter middagen kollade jag på film. När den var slut skulle mina föräldrar ut och gå så då hängde jag med dem. När vi kom hem gjorde vi lite kvällsmat. Efter kvällsmaten kollade jag mer på tv. Har typ bara gjort det idag. Men både Matilda och Clara har varit iväg så jag har inte kunnat vara med dem. Men ska hoppa in i duschen nu. Sen måste jag packa innebandy kläderna för vi har träning i morgon.
Ha en skön kväll/natt ♥
idag fyller Elisabeth år, hoppas du får en bra dag älskar dig! ♥


Lördag 22:e januari

Hejsan alla! :)
Min pappa väckte mig vid 06.45 tiden. Var skit trött så det tog ett tag innan jag kom upp. Men var ju tvungen att gå ner och äta lite frukost. Efter frukosten satte jag i mina linser och klädde på mig mina match kläder. Pappa körde mig till Kronoslätt för det var där vi skulle samlas. När alla hade någonstans att åka körde vi till Landskrona. Det blev 3-3. När jag kom hem la jag mig i sängen och kollade på film. Efter ett tag ropade min pappa att kvällsmaten var klar så då fick man gå ner och äta. Efter kvällsmaten kollade jag klart på filmen. Har typ bara kollat på film sen jag kom hem från matchen. Det är skönt att chilla ibland. Jag hoppas verkligen inte att mina föräldrar väcker mig i morgon. Men ska kolla lite på tv nu.
Ha en skön kväll/natt ♥


 


Fredag 21:e januari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15 som vanligt. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig det sista. När jag var klar cyklade jag till Clara. Sen cyklade vi till Matilda. Slutade skolan 14.40 idag. Efter skolan kom min mamma och hämtade mig. När jag kom hem fikade jag lite. Efter fikan chillade jag framför tv:en. Har typ bara gjort det sen jag kom hem från skolan. Men är ganska trött eller jag har sjukt mycket träningsverk i mina armar. Ska packa duschgrejor och kläder tills i morgon för vi har match mot Landskrona. Vi ska samlas redan klockan 8 på morgonen. När jag har packat mina grejor blir det att kolla färdigt på let's dance.
Ha en skön kväll/natt ♥


 


Torsdag 20:e januari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15. Gick upp och klädde på mig och satte i mina linser. När jag var påklädd och mina linser var i gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag mig. När jag var klar kom Clara och hämtade mig. Efter Clara hade hämtat mig hämtade vi Matilda. Vi slutade 15.05. Matildas pappa kom och hämtade oss. Han körde oss direkt till träningen. Träningen slutade 17.15. Efter träningen kom min pappa och hämtade oss. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten gick jag upp på mitt rum och gjorde läxan. Vi hade kemi prov idag och det gick ganska bra. Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det väl att chilla framför tv:en.
Ha en skön kväll/natt ♥


(träningskläder)

 


Tisdag 18:e januari

Hejsan alla! :)
Vaknade 06.15 som vanligt. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i hick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag mitt hår, sminkade mig lite och borstade mina tänder. Idag skulle faktiskt jag, Matilda och Clara cykla till skolan. Så jag cykla till Clara vid 07.30 tiden. Sen cyklade vi till Matilda. Vi slutade 15.30. Jag och Matilda hängde med Clara hem. Fast det enda vi gjorde var att plugga. Vid 18.30 skulle jag hem. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten pluggade jag ännu mer. Vi har kemi prov på torsdag. När jag var klar med läxan hoppade jag in i duschen. Och nu sitter jag här. Ska nog slappa framför tv:en nu.
Ha en skön kväll/natt ♥


(pyjamas)

 


Måndag 17:e januari

Hejsan alla! :)
Ställde klockan på 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i så gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten sminkade jag mig och borstade mina tänder. Min mamma körde oss till skolan. Vi hämtade Clara ungefär tjugo, kvart i 8 och sen hämtade vi Matilda. När vi kom till Matilda så lämnade jag och Clara våra innebandy grejor. När vi hade slutat kom Matildas pappa och hämtade oss. Han körde oss direkt till träningen. Träningen slutade 17.30. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten hoppade jag in i duschen sen gick jag in på mitt rum och pluggade. Vi har jätte mycket läxor denna veckan. Ska nog slappa framför tv:en nu.
Ha en skön kväll ♥

(Nyduschad)


Lördag 15:e januari

Hejsan alla! :)
Min mamma väckte mig vid 10.30 tiden. Låg kvar i sängen till 11 tiden, sen ropade min mamma att frukosten var klar. Så då fick man väl gå ner och äta lite. Efter frukosten kollade jag på tv. När det inte var något bra på tv:en så gick jag upp och satte mig vid datan. Sen var jag tvungen att packa ner mina matchkläder för vi hade match idag. När allt var nerpackat åt jag lite middag. Vi hade samling vid 15.00 tiden. Jag skulle åka med Clara till matchen så hon kom och hämtade mig vid 14.45 tiden. Det blev 3-3 i matchen. När jag kom hem var släkten här för min bror fyllde år igår så vi skulle fira han idag. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten gick jag upp på mitt rum och slappa framför tv:en. Och nu sitter jag här. I morgon har vi match igen mot Willands. vi har samling kl 11.00 så jag skriver ett inlägg efter matchen. Ska slappa mer framför tv:en nu, jag tror jag somnar ganska snabbt idag för är sjukt trött.
Och föresten så fyller Johanna och Larisa år idag så grattis till dom ♥
Ha en skön kväll ♥


 








Torsdag 13:e januari

Hejsan alla! :)
Ställde klockan på 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd  och linserna var i gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten sminkade jag mig och borstade mina tänder. Min mamma körde oss  till skolan. Så vi hämtade Clara typ tjugo, kvart i 8 och sen hämtade vi Matilda. Vi slutade skolan 15.05. Matildas pappa kom och hämtade oss när vi hade slutat. Vi åkte direkt till träningen. Jag var inte seriös på träningen idag, jag vet inte varför men det var väl att jag var trött. Den slutade 17.15. Matildas pappa körde oss hem också. När jag kom hem var kvällsmaten klar. När jag hade ätit gick jag upp och gjorde spanska läxan. När jag var klar med den hoppade jag in i duschen. Och nu sitter jag här. Ska nog se ett program nu på tv:en.
Ha en skön kväll ♥


(nyduschad & inget smink)

 


Onsdag 12:e januari

Hejsan alla! :)
Ställde klockan på 06.15. Gick upp och satte i mina linser och klädde på mig. När jag var påklädd och linserna var i gick jag ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixa jag det sista (sminket) och borstade mina tänder. Idag var det vi som skulle köra till skolan. Så vi hämtade Clara ungefär kvart i 8 och sen hämtade vi Matilda. Vi slutade klockan 1 idag och det var skönt. Min mamma kom och hämtade oss när vi hade slutat. Mamma släppte av mig och Bella hemma hos Bella. Vi tog kort och satt vid datan. Vi var så trötta så vi skrattade nästan åt allt. Jag skulle hem vid 18.30 tiden. När jag kom hem var kvällsmaten klar. Efter kvällsmaten gjorde jag läxan. När jag var klar med läxan packade jag innebandy kläderna för vi har träning direkt efter skolan i morgon. Nu ska jag hoppa in i duschen.
Ha en skön kväll ♥


 



Tisdag 11:e januari

Hejsan alla! :)
Ställde klockan på 06.15. Det var riktigt segt att komma upp, första skoldagen idag ju. Men jag bestämde mig att gå upp direkt och sätta i mina linser och klä på mig. När jag var påklädd och hade mina linser i så gick jag ner och fixade jag lite frukost. Efter frukosten fixade jag det sista (sminket) och borstade mina tänder. Sen gick jag ut och väntade på att Clara skulle komma och hämta mig. Det går ju inte cykla, det är sjukt halt ute och då är det skönt att få skjuts till skolan. När vi hade slutat kom min mamma och hämtade oss. Denna dagen har gått riktigt segt. Clara och Matilda hängde med mig efter skolan. När vi hade kommmit hem fikade vi lite och för att vi inte hade någon läxa till i morgon så kollade vi på film. De skulle hem vid 18.15 tiden. När de hade åkt hem åt jag lite kvällsmat. Och nu sitter jag här. Ska snart packa idrotts kläder för vi har idrott i morgon.
Ha en skön kväll ♥


 





Måndag 10:e januari

Hejsan alla! :)
Kom hem från gothia igår. Men när jag kom hem orkade jag inte skriva något inlägg. Men det har varit sjukt kul förutom när några blev dåliga men annars har det varit skit kul. Min mamma väckte mig vid 11 tiden idag. Låg kvar i sägen till halv 12 och sen ropade mamma att jag skulle gå ner och äta lite frukost. Fast jag åt inte frukost jag åt middag istället. Efter middagen gjorde jag vid mig sen körde min mamma mig och Matilda till fbc hallen för vi skulle skjuta lite. Sen kom Clara också dit. När klockan var ungefär 3 kom min mamma och hämtade mig. När jag kom hem fikade jag lite. Efter fikan kollade jag på tv. Och nu sitter jag här. Min pappa håller på med kvällsmaten så jag tror jag ska äta snart. Sen ska jag chilla framför tven, är ganska trött efter gothia eller har iallafall träningsverk i hela kroppen.
Ha en skön kväll ♥







Onsdag 5:e januari

Godmorgon alla! :)
Vaknade för ett tag sen. När jag hade pratat med min mamma i telefon så satte jag mig här. Idag händer väl inte så mycket. Ska packa dom sista grejorna till gothia. Sen blir det väl att slappa tills vi har samling. Kan inte skriva några inlägg nu på fyra dagar menmen. Ska gå ner och göra lite frukost nu. Efter frukosten blir det att fixa till sig och packa det sista.
Ni får ha det så bra så länge ♥







 


RSS 2.0