Torsdag 27:e maj

Hejsan! :)
Slutade skolan 14.20. Jag och Bella stannade kvar i skolan, det gjorde också Ian, Alex och Max så vi va med dom. Efter ett tag blev jag och Bella hungriga så vi åkte hem till Bella och käkade. Sen ringde vi dom igen så va vi lite mer med dom. Men när Alex och Max skulle hämta sina longboars för det var några kompisar som hade åkt iväg med dom så var vi bara med Ian. Sen skulle han hem. Jag och Bella stannade kvar ett tag på skolan för det var några killar som åkte skateboard. Dom var riktigt duktiga. Vid 18.00 tiden skulle jag hem. När jag kom hem var maten klar. Har precis gjort läxan så nu ska jag kolla lite på tv.

Tack för en rolig dag! :) ♥ 
 






                               Bella :) <3

 
          

 


Fredag 21:e maj

Hejsan ! :)
Idag skulle vi spela brännboll med den nya klassen som vi ska gå med i 7:an. När vi hade spelat ett tag så började regna as mycket. Så det var några som skulle skjuta så åkte racket iväg as långt. Så jag, Matilda, Clara och Elisabeth skrattade as mycket. Vår klass vann. När klockan var 12.15 fick vi cykla hem men vi stannade kvar ett tag. Så nu sitter jag och Addi här. Det blir någ öppen fredag ikväll. 
Ha en bra dag.
 

Tisdag 18:e maj

Hejsan! :)
Slutade skolan 14.20. Hade utvecklingssamtal 14.30 så min mamma kom till skolan. Det gick väl ganska bra. Efter utvecklingssamtalet följde jag med Bella hem. Vi kollade lite på tv och satt vid datan. Jag skulle hem vid 17.00 för att Bella skulle träna. Vi ska kolla äff matchen sen så måste äta och gör läxan.
Ha en skön kväll.

Hej igen :)

Hejsan! :)
Är hos min farbror nu. Har precis ätit nu och är jätte mätt. Maten var jätte god. Snart blir det väl efterrätt. Man får väl se vad det blir för gott.
Ha en skön kväll.


Lördag 15:e maj

Hejsan ! :)
Min pappa väckte mig 09.30. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten kollade jag lite på tv. Ska fixa till mig lite  nu. Sen ikväll ska jag till min farbror för han har fyllt år.
P.S. det kanske kommer ett inlägg ikväll.

















 


Tisdag 11:e maj

Hejsan! :)
Jag, Matilda, Clara, Sara och Bella stannade kvar i skolan ett tag. Typ när klockan var 15.30 cyklade jag, Matilda och Clara hem till mig. Vi gjorde lite fika. Sen fick man ju göra sin läxa. Skulle äta kvällsmat vid 18.00 tiden. Då skulle dom hem. så nu sitter jag här. Juste vi hade spanska prov idag det gick ganska bra. Och i morgon ska vi till nyhem och träffa dom nya klasserna.
Ha en skön kväll ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Måndag 10:e maj

Hejsan! :)
Jag och Bella stannade kvar lite efter skolan. Och det gjorde några killar också. När vi hade varit där ett tag cyklade vi hem till Bella. Vi fikade och kollade på tv. Sen var man ju tvungen att träna till spanska provet som vi ska ha i morgon. Skulle hem vid 17.30 tiden. När jag kom hem var maten klar. Efter kvällsmaten kollade jag lite på tv. Sen fick man plugga mer till provet. Nu ska jag kolla på svenska hollywood fruar.
Ha en skön kväll puss ♥

Lördag 5:e maj

Hejsan! :)
Vaknade 10.00. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten fixade jag till mig lite. När jag var klar skulle jag städa mitt rum för vi ska ha gäster. Det är ju jätte kul att städa (not!). När jag hade städat klar slappade jag typ till gästerna kom. Dom kom vid 18.00 tiden. Ska kolla lite på tv nu.
Ha en skön kväll puss ♥
P.S vi har fått reda på klasserna som vi ska gå med i 7:an. Kom inte med Bella men blev ganska nöjd :)

Torsdag 6:e maj

Hejsan! :)
Jag och Bella stannade kvar lite i skolan. Det var nårgra som smsade oss att dom hade fått klasserna så jag, Bella och Sandra cyklade som galningar hem till Bella för att se vilka hon kom med. Sen cyklade vi hem till mig och skulle se vilka jag skulle gå med. Men när vi hade kommmit hem till mig hittade jag inte mina nycklar så vi fick cykla tillbaka till skolan för att leta. Men jag hittade inte dom. Så jag och Bella cyklade hem till Clara och där var också Matilda. Jag, Clara, Matilda och Addi ska gå i samma klass. Jag blev ganska nöjd med min klass. Efter ett tag cyklade vi hem till Bella och satte oss vid datan. Sen blev vi lite hungriga och gjorde lite fika. Efter fikan cyklade vi tilll skolan där träffade vi Ian, Alex, Johanna, Gabriella och Matilda och några fler. Vid 18.00 tiden skulle jag cykla hem. Och nu ska jag kolla lite på tv.
Ha en skön kväll puss ♥

Tisdag 4:e maj

Hejsan! :)
Följde med Matilda hem från skolan. Clara och Max var också med. Vi var ute i Matildas trädgår ett tag men sen blev det jätte kallt så vi gick in. Vi kollade på tv ett tag. Men jag var så trött att jag somnade. Vi 18.00 tiden skulle jag cykla hem. Åt kvällsmat för ungefär en timme sen. Nu ska jag träna lite mer på läxan.
Ha en skön kväll puss ♥
P.S. Ska bli bättre på att lägga ut bilder :)

Söndag 2:e maj

Hejsan! :)
Vaknade 10.30. Gick ner och åt lite frukost. Efter frukosten satte jag mig vid datan. Sen ringde jag melissa om hon ville va och det ville hon. Vi åkte roller ett tag. Sen stack vi till min koloni och hoppade studsmatta. Vi ringde addi om han ville va med och det ville han. Hade as kul. Ska kolla på tv nu.
Tack för en rolig dag puss ♥
Lite bilder :)



Vår bild :)



Sune :)


Lördag 1:a maj

Hejsan! :)
Jag och Melissa vaknade vid 08.00 tiden. Vi låg kvar i sängarna ett tag och snackade lite. Sen kallade min mamma att frukosten var klar så då gick vi ner och åt. Efter frukosten satte vi oss vid datan och nu sitter vi här. Sen ska vi ut och springa med Matilda och Clara.
Ha en bra dag puss ♥

RSS 2.0